Dåligt med variation...?!

Som ni kanske har märkt har det varit många inlägg med innebandytema. När jag tänker efter så har mina senaste veckor nästan enbart bestått av just innebandy. Det är absolut inget jag klagar över för jag kan inte säga annat än att jag tycker att det är grymt kul och att det är värt varenda liten minut som jag lägger ner!

I brist på annat passade jag på att skumläsa igenom alla mina tidigare inlägg och det var faktiskt rätt roligt. Många saker hade man glömt bort och jag måste säga att man lär sig rätt mycket om sig själv, i alla fall i de lite mer "djupa" inläggen. Jag kan väl inte påstå att de förekommer särskilt ofta, men de ploppar upp när jag har rätt känsla för det=)


Att tänka rätt

Idag fick vi träffa vår mentala tränare, Lotta Vöcks, som under säsongen ska hjälpa oss med diverse "problem". Bara den timmen vi hade ikväll, där vi skulle berätta lite allmänt om vår situation, satte hon fingret på centrala delar som hämmar och låser våra prestationer. Jag tror nog att detta kan vara både nyttigt och givande för oss. Försvinner våra mentala spärrar kommer vi bli flera snäpp bättre än vad vi är just nu!


I vanlig ordning...

...får vi alltid läsa nyheter om laget i tidningen. Ska det vara så svårt att berätta för alla innan tidningen informeras?! Detta är ett fenomen som alltid har cirkulerat hos oss. När vi hade Mackan fick vi till och med läsa att han hade tänkt sluta som tränare. Amen hallå, nämn det på en samling innan tack!

Helgens skratt och tårar

Tidigt lördagmorgon (eller denna gång hade vi fått lite sovmorgon, vi brukar åka mycket tidigare än 06.00 annars...) samlades vi vid idrottshallen för att bege oss iväg norrut. Denna gång blev dock inte allt som vanligt. När Krille skulle hämta vår allas Marika i Helsingborg kom hon inte. Flera telefonsamtal försöktes ringa, men hennes mobil var avstängd. Vi ringde hem till hennes föräldrar, men de hade ingen aning om var hon befann sig någonstans. Vi visste vem hon var hos, men den här personen hade hemligt nummer så det gick inte att få fram. I stort sett alla hans lagkamrater blev uppringda, men eftersom det var en lite skum tid att ringa på var det ingen som svarade... Vårt tidsschema var lite tight så vi blev tvungna att köra utan henne. När vi var i Munka ringde hon och sa att hennes batteri i mobilen hade glappat och att det var därför hennes klockan inte hade gått igång. Hon fick fixa skjuts till Örkelljunga där vi stod och väntade tills hon kom. Resterade del av resan gick bra=)

Falun - IBC 7-1
Att Falun är ett spelskickligt lag var ingen överraskning, De hade ett högt bolltempo och löste upp vårt försvar med jämna mellanrum, Siffrorna kunde dock varit högre, både för oss och för dem. Vi hade ett par skott i stolpen och några andra vassa lägen som likaså kunde gått in. Å andra hade Falun också det så resultatet speglar kanske trots allt matchen ganska bra. Ska man se något positivt så känns det ändå som om vi har kommit ett litet steg närmre de topplag som vi tidigare har varit chanslösa mot. Denna gång tilläts vi skapa chanser. Andra år har våra försök över mittplan varit relativt lätträknade. Om jag inte har helt fel för mig är dessutom 7-1 ett av våra bättre resultat mot just Falun.

KAIS Mora - IBC 7-6
En jobbigare förlust får man leta efter. 16.32 in i tredje perioden trycker Mora in segermålet . Efteråt kändes det inte ett dugg rättvist, och det var främst pga det sättet som vi bjuder in dem i matchen på. Vi låter dem bl a göra två(!) stycken mål i vårt power-play. Ett par individuella misstag av oss utnyttjar de också. Uppställda i vårt försvar släppte vi inte till särskilt mycket, i alla fall fick de inte så vassa lägen i slottet som vi annars brukar kunna bjuda på. Efter matchen var jag riktigt besviken. Jag måste nog sträcka mig och säga att denna förlust är en av de tyngsta jag har varit med om. Att vi sen inte sänker ner oss efter de opykologiska målen de gör är riktigt starkt! I returmötet kommer de inte ha någonting att hämta i vår borg. Där är det vi som bestämmer och det ska bara vara riktigt bra lag som ska få med sig poäng därifrån. Endre och Täby kommer på besök nästa helg och de kommer få sota för denna förlust!

Helgens lärdomar:
* Krilles smeknamn på mig och Emma är numera "Yxa 1" och "Yxa 2".
* Under matcherna behövdes idominsalvan användas var tionde minut. Umeå-resan för två veckor sen tog kål på mina läppar...
* Trots att vår "dans" kan se väldigt oseriös ut , pumpar den ut mycket adrenalin i koppen.
* I Falun är lövtunn bit samma sak som en utplattad hamburgare...
* Familjen Hjälms initiativ med lottförsäljning på våra hemmamatcher är riktigt uppsakttat. Att vi denna helg slapp betala för en av våra middagar kändes hur lyxigt som helst!
* Finns det någon som vill låna ut filmer till oss? Denna resa var det katastrof...
* Min stukde stortå från förra veckan mår sådär bra idag efter helgens tuffa matcher.
* Sätt aldrig bara ett alarm när vi ska iväg, sätt två...;)!


Punkt för säsongen

I fredags hade vi vår årliga årsfest med fotbollen. Det blev dock en tidig hemgång för mig, eftersom vi hade samling 06.00 på lördagmorgon. Under kvällens gång delades det ut en hel del priser. Med 33 mål på 15 matcher fick jag pris som årets skyttedrottning. Kvällens hedersammanste pris, årets värdefullaste spelare, kammade Elina hem. Det var du verkligen värd, då du som lagkapten har varit toppen både på och utanför plan=)! Nästa år är det division fyra som gäller igen och den här gången ska vi inte hamna i de nedre regionerna!

image67

Orientering är inget för oss;)!

Igår efter träningen begav jag och Emma oss iväg för att kolla innebandy, Åstorps damer skulle möta FCH. Vår första utmaning var att hitta till hallen. Emma hade skrivit ut en karta med vägbeskrivning och eftersom hon körde fick jag agera kartläsare. Om vi två hittar någonstans är det en stor bedrift, båda har lika kasst lokalsinne...;) Jag måste dock säga att jag är grymt imponerad, vi körde inte fel en enda gång! Vi parkerade utanför Norrehedshallen och gick hur nöjda och glada som helst mot ingången. Vi skämtade lite om att "tänk så är det inte här de ska spela". Vi gick in genom dörrarna och det var helt tyst i hallen. Vi tittade på varandra och fattade ingenting. Eller egentligen hade vi inte kollat upp säkert innan att det var i den här hallen matchen skulle spelas utan det var något som vi bara hade fått för oss. En diskussion om vems fel det var började och jag fick ringa hem till pappa och be honom kolla i tidningen vad där stod. Det visade sig att det var till Högastenshallen vi skulle. Jaha, och hur ska vi hitta dit då?! Pappa visste inte och vi två som trodde va hade hittat rätt direkt var nu inte lika entusiastiska längre. Emma körde i alla fall vänster ut från parkeringen och efter cirka 200 meter tornade den rätta hallen upp sig. Det är helt ofattbart att två tjejer som har noll kolla på allt som har med körning att göra hittade, och det utan karta=)!

Saknad

Igår hade vi en träning som jag har saknat riktigt mycket. Vår allas fysfavorit Spanky höll i ett spänst- och snabbhetspass i Pålsjö skog. Han har en förmåga att göra jobbig träning rolig då han lägger stor fokus på variation. Av alla de träningar vi har gjort tillsammans med honom har inget varit identiskt med ett annat och vi har aldrig sprungit samma slinga mer än en gång. Det kallar jag motivationshöjande! Till nästa försäsong önskar jag att vi åter igen får hjälp av vårt krutpaket, då kommer det bli kul med distans- och intervallträning=)!

Nummer 23 av 26

Om dagens tenta får det resultat som jag hoppas på, så har jag bara tre stycken kvar att göra. Det känns skönt, men ändå lite skrämmande. Tänk att kanske aldrig mer få uppleva den underliga känsla man känner inför den stora dagen. Ni som känner mig väl vet även vilka "symptom" jag får så fort en tenta börjar närma sig. Numera känns det som en tradition och det är egentligen rätt skumt hur det kan bli så varenda gång...;)


Snart tenta

Det är nu två dagar kvar till min tenta ska skrivas och jag känner mig väldigt lugn inför uppgiften... Jag vet inte riktigt vad jag ska läsa på längre och det känns inte direkt som något vanligt förekommande fenomen. Oroväckande är att jag inte har pluggat särskilt mycket heller, men antagligen har jag väl för en gångs skull hängt med bra på föreläsningarna. I vilket fall som helst ska det bli skönt när den är gjord!


Starkt att stå emot...;)

Tojans löfte denna säsong är att inte äta någon "skit" dagen innan match. Jag gick på hennes linje denna helg och nu när vi fick två stycken segrar i bagaget så tänker i alla fall inte vi bryta den trenden... Den nya "frossardagen" är numera söndagkväll...;)


IBC - Skellefteå

Seger med 4-2, det går inte att säga annat än att det var i underkant! Vi skapade sjukt mycket chanser och det är helt ofattbart att inte fler bollar trillade in. Jag tror dessutom att vi slog rekord i antal ramträffar under en och samma match... Detta var en vinst som vi var riktigt välförtjänta av och att vi nu har tagit sex poäng denna helg har gett oss ett bra utgångsläge inför fortsättningen. Nästa helg är det åter dax för en roadtrip med vår kära buss, Falun på lördag och Mora på söndag.  

Dagens målskyttar: Emma, Maria, Toyan och Jullan.


Supportrar som aldrig sviktar

Farmor ringde precis för att önska mig lycka till idag. Hon berättade att farfar hade blivit så glad när jag gjorde mål igår så han hade fått tårar i ögonen. De har i stort sett bara missat en hemmamatch som jag har spelat och det var mot Balrog i fjol. Typiskt nog blev det den enda match jag gjorde mål i så gårdagens nätning var speciell för dem. Ni är för söta=)!

IBC - Boden

I de matcherna där vi har varit med på tå från start har resulterat i poäng. Igår lyckades vi till och med ta ledningen genom att göra två snabba mål (Jullan och My). Boden hann reducera samt kvittera innan Maria och Tojan påpassligt la ett snabbt frislag (när båda lagen bytade) som gav oss det psykologiskt viktiga 3-2 målet, nio sekunder innan periodpausen. I andra akten jämnade spelet ut sig lite mer och det var bara vi som fick in ett mål. Det kom av Jullan i power-play. Just att göra mål i power-play har i alla år varit något som Engelholm har haft riktigt svårt för, detta var bra för vårt självförtroende! Efter drygt tretton minuters spel i tredje fick jag in en boll, 5-2. Det kändes som att vi hade en relativt god marginal till segern nu, men i innebandy kan verkligen allt hända. Boden reducerade två gånger om och den sista minuten var det rätt stimmigt inne på plan. Vi lyckades dock hålla undan och säsongens första trepoängare var i hamn=)! Receptet för segern var en härlig laginsats där alla slet och kämpade för varandra!

Dagens "tönne": HD/NST reportern Mr K
* Det var inte på grund av att Boden hade åkt buss så långt som vi vann, utan vi vann för att vi var det bättre laget!
* I fortsättningen kan tidningen spara in lönekostnader på att inte skicka reportern på våra matcher. Han kan istället ringa bortalaget och höra hur deras resa har gått. Dagens artikel kallar jag inget matchreferat. Det enda som stod om matchen var när han hade frågat Elle om vad hon tyckte om vår insats, vilket han också hade kunnat göra via telefon. Hade jag varit en supporter som missat en match hade jag velat läsa om händelser i matchen och inte om bortalagets soppatorsk i Ö-vik. Dessutom är inte Boden unika om att resa så långt i buss, vi gör exakt samma resa!

Morgonstund har guld i mun

Det har nästan blivit en liten vana att jag och Bengan, minst en gång i veckan, tar en lång morgonpromenad. I dag var det helt ljuvligt ute! Det var mörkt och kallt när vi började, men solen gick upp under tiden och det var underbart med frisk luft på morgonkvisten! Nu är det däremot tentaplugg som gäller=)!

Hemmamatcher

Det börjar närma sig helg, vilket innebär matcher. På gårdagens träningspass nötte vi försvarsspel och det känns som om min femma mer och mer kommer in i det nya 1-2-2 systemet. Vår match mot Dalen hade filmats och vi tittade på den i bussen i söndags. Jag kan väl inte påstå att vi med vårt defensiva spel spelar någon publikroande bandy, men så länge vi tar våra poäng så struntar jag faktiskt i vilket. På lördag är det Boden som ska besegras och på söndag är det Skellefteå. Något annat mål än sex poäng finns inte. Jag har dessutom haft en bra känsla hela veckan om att vi kommer lyckas med det också! DENNA HELG STÅR VI SOM VINNARE!
 


Lördag  20/10 kl.14.00   IBC - Boden
Söndag 21/10 kl.14.00   IBC - Skellefteå

Sådär lockande att läsa på tentan

Precis som vanligt hittar jag en massa "viktiga" saker som jag absolut måste göra när det börjar vankas tenta... I morse åkte jag och mamma till City Gross för att handla, senare måste jag ner till stan för att ordna lite ärende. En garderobsrensning och städning av rummet hade inte heller suttit fel. I och med att det är torsdag har vi "tidig" (=17.45) träning och då måste man ju börja med mat och byta om strax efter tre. Som slutsats känns det knappt lönt att plocka upp böckerna idag...;)

En trött dag i skolan

På dagens föreläsning var det redovisning som gällde. Jag och Madde hade som plan att försöka redovisa först då vi i alla fall var lite alerta. Tyvärr visade det sig att vi inte fick bestämma ordning själva utan vi fick snällt vänta tills det blev vår tur. Vårt kroppsspråk gav nog inte det piggaste intrycket, dessutom såg nog våra ögon rätt svullna och trötta ut. Trots allt så gick det väl rätt bra. Jag hade dock lite koncentrationssvårigheter, särskilt då det var dax för opponentgruppen att ställa sina frågor. Överlag blev det nog rätt luddiga och svamliga svar, men vi tog oss i alla fall igenom dagen=) Nu blir det full fokus på beskattningstentan som ska skrivas nästa onsdag.


På väg hem från Norrland

Dalen - IBC 4-4
Ett diciplinerat försvar gav oss en poäng på det ovana parkettgolvet. Alla höll sina positioner och slet över hela banan. Vi hade dessutom lägen till att göra 4-5, men bollen ville inte riktigt som vi. De kontringar som vi tillät motståndarna att göra stoppade Jessi i målet. Egentligen kunde matchen ha slutat hur som helst, lika väl som Dalen kunde fått tre poäng kunde vi också ha fått det. Att dela var kanske trots allt rättvist...

Kvällen
Efter vår match skulle Dalens herrar möta Pixbo. Eftersom vi inte hade något annat inplanerat stannade vi och kollade. Vi fick dessutom fribiljetter, tack för det=)! Jag kan väl inte påstå att det var en jätte bra match, men å andra sidan orkade jag inte koncentrera mig särskilt mycket heller. Tankarna surrade på vår egen match samtidigt som magen kurrade i kapp med tröttheten. 

När vi möter norrlagen, åker vi alltid till vår favoritrestaurang Droskan. De har en grymt god taco-, pizza-.och grillbuffé. Tydligen var det fler än vi som brukade besöka detta ställe, Pixbos herrar hade också hittat dit. Under middagen kom det fram en liten tjej som ville ha våra autografer. det var ju trevligt att någon tycker vi är bra...Hehe! Vi passade även på att kolla fotboll, Lichtenstein-Sverige.

Örnsköldsvik - IBC 5-2

Första perioden fällde avgörandet. Vi släppte in fyra mål och gjorde bara ett framåt. Om vi hade varit på tå redan från början hade matchbilden varit helt annorluna. Antagligen hade gårdagens urladdning satt sina spår, men det kändes riktigt surt då Ö-vik inte var särskilt bra. Hade vi kommit upp i den nivån vi hade igår hade det varit vi som gått segrande ur striden. Det positiva från matchen är ändå att vi lyckas höja oss till andra och tredje perioden, sen att det inte ger oss fler mål går inte att göra så mycket åt nu.

Helgens lärdomar:
Ribban var inte min bästa vän.
Tjejer i handdukar är tydligen en ovanlig syn i norr. Amen hallå, har ni aldrig sommar här heller?!
Att plugga i bussen är sådär moitiverande, mycket roligare att kolla film/snacka skit.
Ursin behöver varningsskyltar framför vattenpölar...;)
Vi kan om vi vill!


Live från bussen=)

Vi har nu åkt i i snart tio timmar... Än så länge har det inte varit särskilt drygt, och vi har ju trots allt mindre än hälften kvar. De första timmarna var det många som sov, själv var jag pigg så passade på att plugga. Några filmer har vi också tagit oss igenom, och fler lär det bli...

Umeå, här kommer vi!

Klockan 06.00 imorgon sätter vi oss på bussen för att påbörja helgens äventyr. Vi beräknas vara framme vid 23-tiden. På lördag möter vi Dalen och på söndag är det Örnsköldsvik som står på andra sidan planen. Denna vecka har vår femma bytat spelsystem för tredje gången på ganska kort tid, men nu känns det som om vi har hittat rätt. Vi började med 2-1-2, gick sen över till 2-2-1 och nu är det 1-2-2 som gäller. Det kan nog överraska motståndarna att alla våra femmor spelar med olika uppställningar... Poäng vill vi absolut ha med oss hem, eller rättare sagt, det ska vi ha! I Ängelholm kommer vi vara någon gång runt sju på måndag morgon. Madde och jag ska då i stort sett bege oss direkt till skolan. Tyvärr är det ingen vanlig föreläsning, utan det är redovisning som står på schemat. Gäsp...!

Denna helg hoppas jag att Munka vinner sin match! Jag brukar aldrig oddsa annars, men denna gång blev jag tipsad att göra det. Bra odds var det dessutom=)

MP3:an är fylld med musik, mobilen är laddad, och skolböckerna är nerpackade. Det kan inte bli annat än en lyckad resa...;) Se upp i norr, här kommer ett glatt gäng som ska sno poängen hem till Skåne!

Grattis vännen!

Dagens födelsedagsbarn är partyprinsessan Jennie. Du befinner dig nere i Barcelona just nu så jag kan inte sjunga för dig, men jag hyllar dig här istället=)! Jag hoppas att du har festat till det ordentligt och levt loppan på din dag. HURRA HURRA HURRA!!!

image64

Mitt fel?

Varför ska alltid jag bli missuppfattad? Är det som hänt helt plötsligt mitt fel? Tydligen får allt man gör konsekvenser, och det kan räcka med ett leende eller till och med bara ett "hej". Jag ville absolut inte att det skulle bli så här, och jag kan fortfarande inte förstå hur det har kunnat bli det. Ska jag ha dåligt samvete? Inte vet jag, men nu känns det som om det är jag som bär skulden. Helt oskyldig dessutom... Vad ska jag svara? Ja det är en gåta, jag behöver nog lite råd. Jag vet vad jag vill, men inte hur jag ska säga det...  Att såra folk är något av de värsta jag vet. Denna gång kommer det tyvärr att bli någon oavsett vilket beslut jag tar...=(


IBC - Pixbo

Ja vad ska man säga, det var helt enkelt inte mycket som stämde idag. Min femma släppte in två mål på våra två första byten och en bättre start kunde man ju önskat sig. Emellanåt sprang vi runt som yra höns medan Pixbo fick göra precis vad de ville. Efter första perioden låg vi under med 0-4. I andra började vi lite bättre och lyckades stå emot de första tolv minuterna, innan det var dax för tre snabba bakåtmål. Det vi ska ta med oss från matchen är vår tredje period, den slutade 1-1 och vi började komma rätt i våra positioner. Slutresultatet skrevs till 1-8. Min egen insats var verkligen inget att hurra över och det kändes som att det enda jag gjorde var att få gigantiskt många frislag emot mig. Besviken...

Visst att Pixbo inte var ett lag som vi på förhand skulle vinna mot, men att vi skulle få igång vårt spel och spela jämt var det minsta jag hade hoppats på. Vi vet att vi kan och att vi har det inom oss, men att vi sen inte visade det idag är en annan femma...

En dag kvar...

Jag brukar nästan aldrig vara nervös, men idag har mina nerver suttit utanpå kroppen. Hela dagen på jobb har jag kännt av spänningarna. Energin har sprutat från öronen och jag har precis varit ute på en promenad med mamma för att lugna ner mig lite (min optimala laddning är att vila från träning dagen innan match, så att springa var inget alternativ...) På jobbet har jag till och med pimlat två liter vatten, vilket är gigantiskt mycket för en sån som mig som i vanliga fall brukar glömma att dricka något till middagen. Det ska dock sägas att jag har fått springa på toa ett antal gånger...;) Matchväskan är färdigpackad och nu ska det bara till att jag somnar i vettig tid ikväll. Dagen innan en viktig match har jag väldigt svårt för att slappna av. Att jag dessutom är väldigt beroende av min nattsömn för att kunna prestera på topp gör inte saken lättare. Mitt mål är att konservera all min energi till imorgon och ge utlopp för det mot Pixbo. Överladdad? Inte en chans, när domaren blåser i pipan kommer all nervositet vara som bortblåst och alla kommer vara tända till max=)!

Slå en signal

Jag vet inte hur många gånger jag har försökt ringa, men du har tydligen stängt av din telefon... När du känner dig redo för att prata kan du ju höra av dig!

En stund i rampljuset

FEM SNABBA MED EMELIE OHLSSON INFÖR MATCHEN
(
www.ibc-engelholm.se)

Vad har du för tankar inför premiären?                                                                         
Äntligen ska vi få komma igång med lite riktiga matcher! Försäsongen har varit
lång och hela laget känns taggade inför helgens uppgift. Att vi dessutom har
blivit tippade att hamna sist i serien har bara gett oss blodad tand. Jag är
övertygad om att vi kommer knäppa "experterna" på näsan, det har vi gjort förr!

Hur är det med formen?  
Vi har haft en hel del tunga träningsperioder, men de senaste två veckorna har
kroppen varit överraskande pigg. Det känns som om vi har lyckats toppa den
fysiska biten lagom till seriestarten. Spelmässigt har det gått både upp och ner,
men på kvällens träning började vår femma hitta den trygghet som vi tidigare
saknat.
    

Vem ska publiken hålla extra koll på mot Pixbo?    
I vårt lag är kollektivet en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Ser vi några
hinder hoppar vi över dem tillsammans och tar oss an nästa utmaning. Att alla
sliter och jobbar för varandra kommer ta oss precis dit vi vill!    

Har du bra koll på Pixbo´s anfallare inför premiären?           
Jag kan väl inte påstå att jag har någon jätte koll på deras spelare, men visst vet
jag vilka som är deras "stjärnor". Personligen vill jag egentligen inte veta alltför
mycket om motståndarlaget då det bara medför en ökad respekt från min sida.
Att de sen är ett spelskickligt lag undgår ingen och de kommer säkert bjuda på
en hel del fina anfallskombinationer.


Hur går det i matchen?
Vi vinner med 4-3                                                         

image63


Engelholm ägnar mer än åtta dagar i buss

Idag damp det nya numret av innebandymagazinet ner i lådan. De hade gjort en sammanställning på vilka damelitlag som hade längst resor.

1. IBC-Engelholm            13 162 km
2. Boden                           12 954 km
3. Pixbo                             11 138 km
4. Skellefteå                     10 473 km
5. Dalen                              8 923 km
6. Karlstad                          8 905 km
7. IKSU                                8 665 km
8. Örnsköldsvik                  8 491 km
9.KAIS Mora                        8 354 km
10. Endre                            8 340 km
11. Täby                              7 713 km   
12. Rönnby                         7 586 km
13. Falun                             7 511 km
14. Balrog                           7 256 km

Att vi sen inte flyger någon sträcka tror jag att vi är rätt ensamma om. I varje fall sett till lagen i toppen av denna tabell...

Tack för hjälpen Philip!

Alla tyckte om vårt intro och det är nu bestämt att det blir årets inspringningslåt. Jag har lyssnat rätt mycket på den, och jag blir så sjukt laddad varenda gång... Mäktigt=)!


Rysningar?

Nu har mitt och lillbrorsans förslag på intro blivit klart. Eller rättare sagt är det Philip som har gjort det medan jag enbart har suttit sidan om och sagt ifall det var bra respektive dåligt...;) Den är gjord från grunden, vilket kan kännas lite kul då det blir en låt helt tillägnad för bara oss=) Det ska bli spännande att höra de andra bidragen, huvudsaken är att vi får ett som man blir grymt laddad av! Jag tänkte ta med mitt på kvällens träning så att alla kan få lyssna på det och säga vad de tycker. Vi blev i alla fall nöjda, vi får väl se ifall resterande i laget också blir det...

Nu är det bara fyra dagar kvar...=)

Det börjar närma sig...

På söndag är det äntligen dax för seriepremiär! Som man har längtat, och inte minst under alla de fyspass vi har hunnit genomföra sen i början av april. Pixbo kommer på besök och vi ska göra allt vi kan för att snuva dem på poäng. Tidigare säsonger har det varit riktigt jämna tillställningar mellan oss. Tyvärr har vi fått uddamålsförlust ett flertal gånger och nu skulle det verkligen sitta fint med lite tur på vår sida=)!

Alla hälsas välkomna till idrottshallen den 7/10 kl.14.00 för att hjälpa oss fram till poäng!

image62

Facebook

Efter en hel del påtryckningar har jag nu också skaffat facebook. Så här i början verkar det lite rörigt med alla funktioner, men det lär man väl sig efter hand...;) Nu kan jag i alla fall lättare få alla fotografier från våra fester m.m=) Sjukt drygt att skicka sånt över msn...!