1-årskalas för stiliga Vidar=)


På rätt spår

Fredagskvällen spenderades hos Pillan & Oscar där det bjöds på middag, trevligt sällskap och spelades spel. Tack fina vänner!


Bus med Vidar och härlig kvalitetstid med Pillan <3


Soligt och kallt, vilken härlig dag!

Ett löppass med Elina, en powerwalk och fika med Sofia samt födelsedagsfirande för pappa - helt enkelt en bra söndag!


Lördagskvällen spenderades bland annat med dessa två töser!=)


Ny medlem i klubbfodralet

Jag fick välja vilken innebandyklubba jag ville så jag åkte till vår sponsor Intersport för att provskjuta. Jag testade klubbor i alla dess olika prisklasser och innan jag drog iväg ett skott med 1300 kronors klubban så hoppades jag lite extra på att denna skulle vara den rätta;) När jag hade funnit min nya vän så visade det sig dock att det var den billigast för 500 kr som hade fallit mig i smaken, typiskt=)

Minus fjorton

Nu börjar det nästan bli för kallt för att springa ute. På morgonens pass frös mina ögonfransar ihop och efter 50 minuter strejkade mitt opererade knä. Var tar våren vägen?

Svenska idrottsgalan - gåshud

Om några veckor är det vi, FBC ENGELHOLMS DAMLAG, som sitter med som nominerade i publiken på HD's idrottsgala - ni glömmer väl inte att rösta på oss!=)


Innebandymatch: Warberg - FBC Engelholm 8-3

Sista tävlingsmatchen spelade jag i april 2012 och nio månader senare skulle jag ta klivet ut på plan igen. Hur ska det gå? Den tanken tänkte säkert många... Under min timeout har jag inte legat på latsidan utan jag har tagit mig igenom det ena fyspasset efter det andra. Något tvivel på min kondition hade jag alltså inte, men om jag skulle vara kompis med bollen var däremot den stora frågan. 
 
Vi startade matchen på två femmor, vilket var optimala förutsättningar för mig. Min femma med Pommer, Agge, Linda och CK snackade ihop oss och satte ett gemensamt mål - vi ska hålla nollan! Vi slet, vi kämpade och även om vi inte riktigt klarade vårt mål så var det inte långt borta. Det är målen som räknas, inte bara framåt utan även bakåt! 
 
Hur ser jag då på min egen insats? Jag är faktiskt ganska nöjd och att begära mer av mig själv än det som jag presterade känns inte rättvist. När slutsignalen ljöd var jag dock rätt mör i kroppen och inte minst när jag vaknade imorse. Trots att jag har många tuffa träningspass i bagaget så finns det en sak som jag inte har underhållit, närkampsspelet. Vad är då medicinen mot ömmande muskler? Snöra på löparskorna och spring=)

Nya svettdroppar

 
Klubban har dammats av och matchdressen är tvättad - efter nio månaders timeout ska jag nu representera FBC Engelholm igen!

En god överraskning=)

Nybakade kanelbullar levererades precis från lillebror och Lisen, mums!


HD-galan: Nominerade till årets prestation

Förra årets säsong har tagit FBC Engelholms damlag in i finrummet, i alla fall för en kväll. Stötta oss gärna genom att gå in och rösta här! =)