Jubileumsfest Våxtorp

LÖRDAGEN spenderade jag på en idrottsplats. Det var fotbollsfest och även om jag inte hade någon koppling till detta så halkade jag med på ett bananskal genom Frida och Sofia=) Det var en svettig kväll med live-musik och grillat. Party party!


Frida, Sofia och jag

Diggiloo Båstad 2011

FREDAGEN bjöd på picknick i det gröna samt en show på centercourten. Hela familjen var samlad och det blev en väldigt lyckad kväll <3


Delar av Diggiloogänget med ansvarige Lasse Holm vid flygeln
Thomas Di Leva var publikens favorit. Trumpetaren Magnus Johansson får dock högt betyg av mig, inte minst när han spelade en av Tommy Körbergs låtar - gåshud! 


Tjejen med den stora rösten, Linda Pritchard


Linda Bengtzing i sina melodifestivalkläder


Jessica Andersson


Magnus Carlsson och Charlotte PerelliSolbränd

Idag blev det en heldag på stranden tillsammans med lillebror. Snälla, låt det fina vädret hålla i sig!


Kvalitetstid med mamma

Imorse åkte jag och mamma iväg för en shoppingrunda. Det blev en del inköp för oss båda, men när solen började titta fram bakom molnen var vi inte sena på att åka hem till hennes och pappas trädgård. Strax efter lunch låg vi i varsin solstol och njöt av att sommaren hade gjort comeback=)

På seneftermiddagen påbörjade jag ett av mina semesterprojekt, att förändra min gamla gitarr. Den går knappt att spela på och därför tänkte jag låta kreativiteten gå lös. Idag var det grundfärg som skulle på och det blev verkligen ett terapijobb för fröken Ohlsson. De som känner mig vet att jag inte har världens bästa tålamod och när jag ser en byggkonstruktion drar jag mig gärna där ifrån. Del 1 av mitt jobb tog nästan två (!) timmar och då ska det tilläggas att jag ska göra samma sak två gånger till, med huvudfärgen. Det blir dock en uppgift till en regnig dag! 


Jag behöver en målgång, annars kliver jag snart av

Är det något jag vill kämpa för? Väntan


Dressed for success

ROXETTE ROXETTE ROXETTE - It must have been love! Jag har så många minnen till alla dessa underbara låtar. Igår var det konsert i Göteborg, men tyvärr var det inget sommarväder. Regnställ och varma kläder prioriterades och det var säkert en av orsakerna till att vi i alla fall slapp ösregn=) 

Konserten inleddes med en tyst minut för tragedin i Norge, vilket var mäktigt. Tänk att en så stor folksamling kan vara så tyst. Ingen mobil som ringde, eller någon fågel som kvittrade. Det var som att allt stannade, för en kort stund. Marie och Per drog därefter av den ena hiten efter den andra och även om det inte var riktigt samma sångkvalitet som förr så var det värt att lyssna på!


Carro, Elle, Elina och Sofia - Picknick i det gröna innan vi gick in på konsertområdet. 
Vi har varit med förr! Pappas tips om att ha plastpåsar på fötterna håller inte bara på en blöt fotbollsplan utan även på en regnig konsert, absolut torr! =)
The Big L - En låt som jag hade glömt bort, men som numera spelas flitigt=) Vulnerable

Lördag - Tid med nära och kära

Min första lediga dag började med uppgång klockan 06.30. Elina och jag hade nämligen bestämt att vi skulle ta en lång powerwalk på morgonkvisten. Två timmar var vi ute och efter det blev det en brakfrukost=) På eftermiddagen åkte jag, lillebror och pappa till Farmor & Farfar för att titta på HIF-MFF. Det var väl inte det bästa jag har sett, men stundtals var det en roande match. Kvällen avslutades med grillning hemma hos mamma och pappa. Ett typiskt svenskt sommarväder!

En speciell dag

Kontorsstolen byts ut mot en solstol, tidiga mornar mot sena kvällar, skattehandlingar mot nöjestidningar, kundmöten mot mysiga tillställningar och måsten mot fritid...

V Ä L K O M M E N    S E M E S T E R

Onsdagskväll - Utomhusbio i Ängelholm


En varm sommarkväll på en filt med en god picknick och ett trevligt sällskap. Tullakrok fylldes av folk i alla åldrar som ville lyssna på Hasse Andersson, SoundTrip samt se kvällens film, Sällskapsresan.


Jag och Elina


Oscar och Sofia


Daniel och Carro
Oscar och Pillan


Hasse Andersson inledde kvällen...


...och SoundTrip fortsatte den. När det var tid för filmvisning begav vi oss dock hemåt då det var tidig väckning dagen efter. En mysig kväll!

Slut på bränsle, men nu är jag nära tanken!

Det kvittar hur tidigt jag lägger mig på kvällen för jag är ändå som en zombie när klockan ringer på morgonen. Tre arbetsdagar kvar sen är den äntligen här, efterlängtade semester!

Mästerkocken på besök

En god middag och två filmer sammanfattar en mycket bra kväll!

En bra dag med en fin vän

Lördagen spenderade jag tillsammans med Sofia och vi begav oss till Båstad för att få årets dos av tennisveckan. Solning på stranden, middag samt en glass i hamnen, därefter var vi nöjda! Jag gillar verkligen Båstad, men inte när alla stockholmare är där...


Sardinien 2010 - Sofia och jag

Champions Liga, träff nummer 2

Detta ägde rum igår och jag kan inte säga annat än att det var minst lika trevligt som sist. Många historier, mycket skratt och ja, det var inte tyst en sekund=) Elina hade ordnat allt superbra och nästa gång är det Louise som har fått förtroendet. Vända blad

Nostalgi

Middag, tjejsnack, fotboll och en massa skratt åt gamla bilder. Jag och Pill har helt enkelt haft en bra kväll=)


Sommar 2006

Klänning och solglasögon

Jag ska jobba nästa vecka också, men jag börjar redan känna att semestern är på ingång. Solen skiner ute och nu i slutskedet är tempot på jobb väldigt lugnt. Igår träffade jag Emma W och vi slog till på en kvällsmiddag på Torstens. Det blev en mycket trevlig kväll med diverse uppdateringar från sist vi sågs=) Under flera års tid träffades vi ju nästan alla dagar i veckan, men sedan hon la sin innebandyklubba på hyllan så ses vi alldeles för sällan. Underbara sommar!

De finaste vännerna på besök - tema myskväll


Frida, Elina och Pillan


Sofia


Elina och, vår allas favorit, Neo...


...som dagen till ära fyllde 10 veckor.


En trött liten krabat som slocknade före oss andra=)

Tack - en kväll värd att minnas

En bild från gårdagens myskväll! Jag återkommer med fler lite senare=)


Jag och lilla Neo

Familjemiddag hemma hos mamma & pappa...

...som avslutades med att mina fötter fick sig en ordentlig fotvårdsbehandling av söta Lisen. Jag trodde inte att det fanns någon som gav sig på idrottsfötter frivilligt? ;) Jag tackar i alla fall så hjärtligt!