Efterlängtat

Ett sent meddelande om en inställd innebandysamling ledde helt plötsligt till en ledig kväll och jag tänkte passa på att lyxa ordentligt=) En massa godsaker att äta, en tidning att läsa samt Johan Falk på TV. Myskläderna är på och täcket framme, vilken skön kväll!


En bortskämd tisdag!

Idag när jag kom hem från jobb tittade mamma in en runda för matleverans. En lunchlåda med nypotatis och köttbullar till imorgon samt ett gäng pannkakor. Det sistnämnda kom faktiskt väldigt lägligt då jag de närmsta dagarna har lite tight om tid mellan jobb/träning och då gynnar det att ha något färdigt i kylen=) Lyxen var inte slut här för efter kvällens innebandypass ringde Elina och sa att hon och Daniel hade lagat panerad spättafilé med nypotatis och till efterrätt skulle det serveras jordgubbar. Ett sådant erbjudande var det ju svårt att tacka nej till så jag begav mig alltså raka vägen dit! Ibland har jag det alldeles för bra=)


Glad Midsommar


Midsommar firade jag i Hjärnarp tillsammans med ett gäng härliga människor=)


Värdparet Frida och Alex


Frida och jag


Sofia i en fin midsommarkrans


Oscar och Sofia


I full gång med lekar


Jag och Jimmie var inte dem bästa på att spika, men man kan ju inte vara bra på allt;)
Jag hade inga problem med att agera extramamma åt söta Neo...


...vilket inte Elina heller hade. Behövs barnpassning så är vi frivilliga=)


Grillmästaren


Daniel och Elina


Carro
Med ett leende på läpparna=)
Mina underbara vänner, tack för en fantastisk kväll <3

Två månader gamla (ja det är sant, trots allt hår och den tuffa frisyren=) Neo charmade många av oss och han är verkligen en liten guldklimp, så otroligt söt och gudomligt bedårande! Mamma Frida och pappa Alex kan vara stolta föräldrar, titta och njut på dessa härliga bilder=)

Sommarfest för Baker Tilly Helsingborg

Den 15 juni är en speciell dag för alla inom ekonomibranschen. Det innebär nämligen deadline för inlämning av deklarationer... Två dagar efter, det vill säga i fredags, hade vi vår årliga sommarfest för att fira att den värsta perioden är över. Det blev en matlagningskurs på Gastro kryddat med öl- och vinprovning. Trevligt trevligt=)


Skakis

Gårdagens kickboxningspass har satt sina spår, mina händer skakar som aldrig förr! Sminkningen i morse blev inte så lyckad, men med vänster hand (den är lite lugnare än höger) så lyckades jag i alla fall få på lite mascara. Att skriva med en vanlig penna är nästintill omöjligt och resultatet blir knappt läsbart. Ikväll är det dock sista gemensamma träningspasset för denna vecka, men det är inte vilket som helst... Styrka med Lindsjö!

Ett kärt återseende

Försäsongen är i full gång och denna vecka fick vi besök av ett välkänt ansikte (i alla fall för mig). Det var löpspecialisten Spanky som gästspelade och det var, precis som under de tidigare år som jag har haft honom, en rolig träning. När det gäller löpning är han i en klass för sig, grym!

Våra rena löppass har vi i Påslsjö skog i Helsingborg och jag måste säga att det är en personlig favoritplats när det ska springas. Här finns väldigt många olika slingor, backar och trappor vilket ger enorma möjligheter för variation. Jag tror på rolig träning och för egen del är det just det som gör mig bättre.

Ikväll är det styrketräning/löpning/inlines som gäller, imorgon är det kickboxning på Friskis och på torsdag är det åter igen löpning i Pålsjö skog. På fredag är jag ganska säker på att kroppen kommer skrika vila=)

Återträff klass 93

Igår var delar av ett gammalt gäng samlat igen, min högstadieklass. Det var inte jätte många som tackade ja till inbjudan, men vi åtta som kom hade väldigt väldigt trevligt. Vi grillade, lekte lekar, pratade minnen och bara njöt av varandras sällskap. Det var en kväll som överträffade mina förväntningar och jag hoppas att det inte dröjer 10 år tills vi ses nästa gång!


Kvällens festfixare, Hanna och CamillaGrillning


Picknick på Vita Räck här i Ängelholm


Sofia


Sofia, Hanna, Rutger och Anne


Anne


Hanna, Camilla och Erik


Vid 22-tiden kom det lite regndroppar och vi fick packa ihop våra filtar, men som tur var fanns det en plan B och vi kunde utan problem fortsätta festligheterna=)


Jag och Sofia


Det var mycket skratt, hela kvällen lång! Inte minst när vi pratade om allt som hände på vår klassresa i Turkiet;)


Vi fick lära oss en rolig japansk lek=)
Kvällen avslutades på Thorstens


Sjung om studentens lyckliga dagar

I fredags var det en stor dag för många. En dag som det har räknats ner till, firats och som för många innebär en stor glädje. I innebandylaget hade vi fem lyckliga studenter och när de sprang ut var jag givetvis på plats. Det var inte det lättaste att hitta alla, men till sist var uppdraget slutfört=) För alla utom själva studenten är detta en lite stressig dag, i alla fall om man känner mer än en som går ut. Denna gång bodde dessutom de som jag egentligen ville uppvakta långt ifrån varandra och därför gjorde jag det lätt för mig och hängde presenter på tre av dem i stan medan jag senare på kvällen besökte de andra två. Att stressa runt ger varken mig eller dem något. Det blev en mycket trevlig kväll och jag tackar TP och Möller för två trevliga tillställningar med mycket god mat!


Sofia, Anna, Johanna och jag

Bild lånad från
www.olofssontina.blogg.se


Några extra bilder från förra helgen

HELDAG PÅ VEN

Elina vid cykeluthyrningen


Vår medtagna picknick bestående av bland annat frukt, krabbelurer samt tunnbrödsrullar med skagenröra.

UTGÅNG I HALMSTAD

Sofia och Elina innan vi ska ge oss på kvällens första rätt, köttfondue...


...och givetvis blev det tobleronefondue till efterrätt=)


Kvällens värdinna Elina skålar innan vi beger oss till Halmstad för uteserveringar samt dans på Mårtenssons = mycket bra!

Pengar ut från kontot

Under en ganska lång tid har jag haft tankar på att köpa en ny gitarr. Jag kan inte spela mycket, men jag vill väldigt gärna lära mig och lite ackord kan jag i alla fall plocka ut. I fredags åkte jag till Malmö för att göra slag i saken. Daniel följde med för att ge sitt expertutlåtande och Elina följde med som sällskap=) Jag provade lite olika varianter och till slut hittade jag en som passade mig.

När jag kom hem var jag riktigt sugen på att spela så jag började stämma den. Jag insåg dock att jag inte ska ge mig på sådant som jag inte behärskar. Det tog inte mer än några minuter förrän det small, den ena strängen hade gått sönder. Så där satt jag, med en sprillans ny gitarr som jag inte kunde spela på. Att jag var sjukt irriterad på mig själv är nog inte svårt att förstå! Nu blir det till att åka och köpa nya strängar och denna gång ska jag be Daniel hjälpa mig med stämningen. Det finns vissa saker som jag ska låta bli...

Utflykt för en dag


Klädd för en hel dags cykling


Elina vid vår tandemcykelI torsdags hade jag och Elina en heldag tillsammans. Vi begav oss iväg tidigt på morgonen för att ta båten över till Ven. Vi hade strålande sol och vi började med 1.5 timmes cykling. När hungern tog överhanden stannade vi till vid en strand för picknick och lite vila. Vi slumrade till och rätt som det var ryckte Elina till:

- Jag fick något i håret. Kan du kolla vad det var?
- Det ser ut som tång. Vänta så ska jag ta bort det.

Tång var det däremot inte utan det visade sig vara en fågel som hade bajsat på henne! Så där satt vi, Elina med skit i håret och jag med skit i handen... Efter lite irriterande svordomar så lugnade vi dock ner oss och efter några sekunder skrattade vi faktiskt ganska gott åt det. Att Elinas bil också var helt nerskiten gjorde bara allt ännu roligare;)

På eftermiddagen cyklade vi tillbaka till hamnen för att avsluta dagen med vars en glass innan vi tog båten tillbaka till fastlandet igen. Värdefull kvalitetstid!

Champions Liga

Gårdagen spenderades med ett nytt glatt gäng. Kända och okända samt diskussioner om både det ena och det andra. Jag kan säga så mycket som att det blev en mycket trevlig kväll! Vi kommer att träffas varannan månad, men det projekt vi har håller vi lite hemligt. Vi jobbar på!

Besviken - en påminnelse om hur det var förr

Under en kort period har jag faktiskt gillat den väg jag har gått på, men just nu är utsikten gräslig. Jag vill vika av åt ett helt annat håll, frågan är bara när.