Betala igen...

I natt gjorde jag en god gärning, jag hämtade mormor och morfar från en fest ute på golfklubben. Jag har verkligen mycket att ta igen efter allt som de har gjort för mig så det kändes bra att för en gångs skull  kunna ställa upp för dem! Jag har faktiskt varit lite trött idag och det var väl de sista jag trodde, att "gamlingarna" skulle trötta ut oss ungdomar... Haha! Men jag var å andra sidan uppe tidigt, skulle iväg och jobba så jag skyller lite på det...;)

Dagens tack går med andra ord till mina kära mor- och farföräldrar! Ni finns alltid där för mig, ni är för góa!


Match

I fredags spelade vi vår första innebandyträningsmatch (om man bortser från Båstad Outdoor Open) för denna säsong. Vi gjorde vad vi skulle och vann med 5-1 mot ett reservlagsbetonat Södra Dal (div.1). För min del så var det ingen match som man ska hurra över, kändes som om jag misslyckades fler gånger än jag lyckades. Det enda som är värt att hänga i granen var mitt power-play mål, resten är redan glömt och förgånget...Det känns i alla fall skönt att ha den första matchen spelad och nu rullar det på med matcher tills serien börjar den 20 september. Längtar! På fredag är det Pixbo som står för motståndet och det kommer att bli en rikitg värdemätare=)!


Åskådare

Denna helg har jag verkligen varit åskådare nummer ett, och det i dubbel bemärkelse... För det första så har jag sett ett antal innebandy- och fotbollsmatcher, vågar inte avslöja hur många... ;) Dessutom så var jag åskådare under hela lördagskvällen. När de andra satt med sina mixade drinkar så satt jag med min lilla alkoholfria och sög in alla roliga avslöjande som kom fram... På Bahnhof så upplevde jag en ny sak, att mingla istället för att BARA röja på dansgolvet. Det är i alla fall helt ofattbart för mig hur man pallar dansa en hel kväll annars, snacka om energi...=)! Sammanfattningsvis så var det ändå en intressant kväll då jag hade många roliga samtal, ångrar inte en sekund att jag var "åskådare"...=)

Helgens kräfta: Elina, tack för den mysiga kräftskivan du hade!
Helgens räka: Kan inte bli nån annan än min matchkompanjon, Emma. "I brist på annat"...Haha!

Sommaren är kort

Måste bara tacka för en helt otrolig sommar. Så mycket saker som "gänget" har hittat på var det längesen vi gjorde. Det har varit allt från mysiga filmkvällar till sprakande partay., jag ser redan fram emot nästa sommar! Det känns trots allt som denna ljuvliga årstid är över, jobbet är i full gång och om ett par veckor så börjar skolan igen.

5 toppar denna sommar:
* Båstad Outdoor Open. Ett enda stort leende.
* Bahnhofkvällarna. Glädje, tårar och skandaler. Men en himla god soppa...=)
* Pillans och mitt "modelljobb" utanför Hemköp... Turister? Haha!
* Emmas och mina matchanlyser. Ingen som ser oss va?!
* Winnerbäcks konsert på Sofiero. Oförglömligt!

5 floppar denna sommar:
* Elinas och min biltur till Helsingborg. Sluta stirra, hjälp oss istället!
* Färden till Winnerbäck. Den grillade kycklingen på trottaren och alla bussar som dissade oss. Nu i efterhand så komiskt...
* Jobbet. Okey, det ger bra med pengar men hur roligt är det när alla andra har semester.
* Rehabträning. Saknar verkligen fotbollen, men är tacksam för att jag får lira innebandy i alla fall.
* När man för en gångs skull är ledig så regnar det. Typiskt!


Våga

Att lära sig säga saker rakt ut är bland det svåraste som finns, men det är i slutändan det som skadar minst. Jag är väl en av dem som borde ha lärt mig att man aldrig ska prata runt en fråga utan istället svara så ärligt som det bara går. Ändå gör jag samma misstag om och om igen. Rädsla är nog ordet som beskriver mig väldigt bra. Jag är så otroligt rädd för att såra människor, ändå är det vad jag gör när jag håller sanningen inom mig. Det jag nu har tänkt att ta med mig är att våga. Även om jag inte blir mycket bättre än innan så gör det lilla steget väldigt mycket, för både mig och alla andra...

"Jag vågade inte, du vågade inte. Tänk om någon av oss hade vågat..."

Klara, färdiga, skriv...

Så har jag nu äntligen skaffat mig en blogg...=) Jag har länge tänkt att jag skulle byta ut mina blyertsskrivande löspapper mot det moderna, och just nu så trendiga, sättet att släppa sina tankar fria. Frågan är hur intressant detta egentligen kommer att bli. But so what, jag kommer i alla fall få bättre ordning i mina lådor här hemma och förhoppningsvis bättre ordning på mina tankar. Jag välkomnar nu mig själv in i bloggvärlden, bättre sent än aldrig!