Helt rätt dag att vara ledig på!=)

Jag antar att jag inte får klaga, men herregud så varmt jag har det på min balkong! Svetten porlar sig på kroppen och jag törstar som vid värsta fyspasset... En sak är i alla fall säker, om det blir lika fint imorgon så hittar ni mig i en solstol på stranden!=)

Trevlig Valborg!


Säsongen är slut och mitt kontrakt har gått ut

Tidigare år har det alltid känts som en självklarhet att fortsätta. Jag har styrt mitt liv efter innebandyn och anpassat allt ifrån sovtimmar och mat till individuell träning och semester. Med mina 12(?) seniorsäsonger så tillhör jag inventarierna i laget, men i år är det dock en annan känsla som har kommit över mig. Jag har inte den motivation som krävs för att dra igång med en försäsong om en månad och därefter ha fyra fem kvällar i veckan uppbokade till april 2013. En annan bidragande orsak till att jag känner så här är årets matcher. Ytterst få gånger har vi ställts mot ett värdigt motstånd och jag som älskar jämna matcher med högt tempo och tuffa närkamper har inte fått denna viktiga kick kontinuerligt.

Det är med blandade känslor som jag har tagit beslut på att inte skriva på något nytt kontrakt - en skilsmässa från min andra familj <3 
Man blir ju mörkrädd! En halvtimme efter att detta inträffade sprang jag på samma väg...

"Ängelholm: Det var strax före halv fem på måndagsmorgonen som mannen var på väg till jobbet. På gång- och cykelvägen i Västersjögatans förlängning, nära koloniområdet, mötte han tre maskerade män. Männen bar rånarluvor med hål för ögon, näsa och mun. Någon av de tre slog mannen och när han inte föll till marken slog de honom igen. När mannen väl föll tog männen hans plånbok och försvann från platsen"

http://hd.se/angelholm/2012/04/24/45-aring-ranad-och-slagen/

Klockan 04.48

Upp och hoppa Emelie! Nu väntar ett morgonpass innan jag ska bege mig till jobb. Idag är det intervallträning som står på schemat: 2000 meter x 1 st, 400 meter x 10 st, 2000 meter x 1 st. Av med täcket och på med löparskorna!


Frisk luft

I eftermiddags tog jag och pappa en powerwalk, eller som en kär vän skulle säga "tjockispromenad" ;) Vi var igång i fyra timmar med en timmes stopp hemma hos farmor & farfar där vi fyllde på med lite vätska och fika samt att jag hjälpte dem med deras deklarationer. Ett par mil blev det nog och jag konstaterade samtidigt att jag behöver investera i ett par nya löparskor! =)

Espresso House

Kvalitetstid med fina Sofia =)


Afterwork

Kvällen har spenderats tillsammans med Sandra (alias Bengan:) Först blev det en middag på Telegrafen innan vi begav oss vidare till M&M - en bra start på helgen som jag gärna kör en repris på snart igen! =)


Välkommen tillbaka!

Helgen har som vanligt gått i ett rasande tempo, men jag har hunnit med väldigt mycket så jag är nöjd! Dagens projekt var Ullared och denna lilla utflykt var det jag, Elina och Daniel som gjorde. Där var lite folk, vilket gav oss en behaglig shoppingstund=)

Nu börjar strax en ny säsong av Mästarnas Mästare och jag säger bara; ÄNTLIGEN!


En bra start på dagen!

Lördagsmorgon och jag som egentligen hatar distanspass slog till på 75 minuters löpning =)


Mot idrottshallen!

Ikväll håller vi tummarna för D2 som ska kvala mot Åstorp. Lycka till tjejer!


En mils morgonlöpning avklarad - jag är helnöjd!

Emellanåt tog det emot, men jag och Elina fixade det. Det var intervallträning som var i fokus: 800 meter x 4 samt 500 meter x 4. Lite vanlig löpning på det och det var en trött Emelie som pustade ut efteråt. Härligt jobbat vännen! =)


Kvalmatch nummer 2 av 2: Seger med 8-0


Uppvärmningen är i full gång!


Matchen har börjat...


...och när slutsignalen ljöd innebar det DIVISION 1 för FBC Engelholms damer nästa säsong!!!


Vår underbara publik har följt oss i vått och torrt och skulle givetvis tackas!


Klädda med fina guldhattar


Kvist, jag, Fia, Linnea och Pommis
Det vinnande laget, BÄST! <3


Givetvis skulle tränarna duschas...


Kvällen fylldes av segerfest. Här är två av festfixarna, Fia och Pommis.


Flisan


Linda och CK


Fullt ös


Linnea och Fia


Kvist, din nya profilbild? =)


Tränartrion Putte, Buddha och Chelle


Kvällens gottegris, Linda! ;)


Linnea älskar närbilder så jag zoomade lite extra;)


Segerdans!

Vi har vunnit DM, vi har vunnit serien och vi har vunnit kvalet - VI ÄR OBESEGRADE! Vi har radat upp det ena makalösa resultatet efter det andra och har verkligen en bländande statistik. Säsong 2011/2012 har gått som på räls och det oranga tåget har kunnat åka raka vägen till division 1. Jag är stolt över resultaten och jag är stolt över laget, VI LYCKADES!

Påskafton med vännerna


Mätta och goa efter kvällens grillpremiär!


En glad Pillan=)


Soffmys och nattning av de små...

Tack för en trevlig kväll! =)

Tillsammans är vi starka!

Tillresta hejande supportrar satt bänkade i hallen och vi kunde starta vår kvalresa med en trygghet i ryggen.

Det blev seger med 5-1 och vi har nu gett oss själva ett bra utgångsläge inför returmatchen. Vi har kommit halvvägs, men INGEN ska komma före oss in i mål!

Söndag 9 april kl.15.00 i Kungsgårdshallen: FBC Engelholm - Falkenberg


Kvalmatch nummer 1 av 2

Om drygt en timme stiger vi på bussen som ska ta oss till Falkenberg. Jag är laddad, jag är förberedd, jag är förväntansfull - nu kör vi brudar!

Matchstart klockan 16.00

Skatteåterbäring

På jobbet gör jag deklarationer i det oändliga och min egen brukar jag nästan alltid spara till de sista dagarna, MEN nu har jag faktiskt precis skickat in den! Bra jobbat Emelie=)


Med en glimrande guldmedalj runt halsen!

Vi var underdogs där en vinst skulle skrika skräll!

En DM-final mot ärkerivalen Södra Dal. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har mött detta lag, men något som dessa matcher har gemensamt är att det alltid blir tuffa drabbningar - slaget om Skåne är en åtråvärd titel!

I söndagens match var vi både snabbare och starkare, helt enkelt nummer ett oavsett vad det handlade om. För egen del rankar jag detta som säsongens roligaste match, hitintills. Mycket speltid, högt tempo och många närkamper. Vissa stunder var jag riktigt trött, men ju högre flås jag har desto bättre brukar det faktiskt gå för mig. Matchen gav mig en kick och det är vid sådana tillfällen man inser varför man lägger ner så mycket tid som man gör. Jag är stolt över laget, ännu en gång presterade vi - OSLAGBARA!
Segerlaget!
Jag och Stephi tog emot den fina pokalen! =)


Inte nog med äran, en liten prischeck fick vi också!


Tack för alla gratulationer!

Min födelsedag blev en väldigt lyckad sådan! Morgonen bjöd på en riktigt bra start då jag mötte upp Elina för ett intervallpass. När jag kom hem gick telefonen varm med gratulationer och jag fick dessutom frukostbesök med paketöppning=) På kvällen var det släktkalas med mina nära och kära <3


3 APRIL - Hipp Hipp Hurra för idag är det min födelsedag! =)


31 mars 2012 - Barndop för Vidar Malte Borssén


Pappa Oscar med dagens huvudperson Vidar


I kyrkan


Robin och mamma Pillan


Världens snällaste kille som var knäpptyst i kyrkan


Daniel, Martina, Elina och Sofia


Min, Elina och Daniels doppresent - en liten gungstol där vi graverat in namn och dopdag.


Jag hade ocskså turen att få lite bebismys=)