Hurtiga töser=)

Två mils cykling med en timmes gym som avslutning - jag och Elina utnyttjade morgontimmarna på bästa sätt!


Barbent, grillning och Eurovision


Grillmästaren Daniel


Frida


Sofia


En cool hatt till en cool kille! =)


Oscar


Middagstid


Jag fick också lite Vidar-mys <3

TACK ELINA OCH DANIEL FÖR EN HÄRLIG KVÄLL!

FBC - lördagskvällen spenderade jag tillsammans med några i laget


Jag


Fia


Pommis och Filippa


Tävling i bowling!
Kvällens underhållare?! ;)


Carro och Fia


Linda njuter av att få sitt hår flätat;)
CK och Linda är i full gång med att googla snapsvisor


Carro och Fille


Jag och Pommis - Fniss fniss


Innan vi drog vidare ut på stan så var det några som tjuvstartade dansandet i Carros vardagsrum.


Bänkade framför straffdramat


Denna bild får avsluta detta inlägg=)

Med solen i ögonen

Igår var det premiär på stranden och idag var det premiär på uteserveringen - ljuvliga sommarvärme!


Årspremiär: I en solstol på stranden

Jordgubbar, tidningar och ett härligt sällskap - vilken underbar söndag!


Torsdagens släktäventyr - vandring Skåneleden (Torekov till Magnarp)


Utslagna hjältar!


Benga och Lippe


Mamma & pappa


Jag och Emma (mitt hår signalerar värsta stormen, men faktum var att detta var den lugnaste platsen vi hittade på hela dagen) 


Emma, Matilda, Cajsa och Ester

På kvällen var jag rätt mör... Jag inledde dagen med 45 minuters löpning. Kort därefter möttes släkten upp och då blev det 4,5 timmes promenad i kuperad terräng innan jag, Regina, Emma och Matilda avslutade med ett löppass. De grillade hamburgarna och korvarna satt sedan som en smäck när vi rundade av dagen hemma hos familjen Holmåker! =)

Revisorernas högsäsong

Klockan är tidig lördag och jag kan konstatera att vissa helger är roligare än andra. Just nu är jag på jobb och köttar deklarationer...


Invigda med en timmes morgonlöpning!

Mina gamla löparskor var riktigt slitna och jag som har ett problemknä kände att jag var tvungen att investera i ett par nya. Jag gjorde en fotanalys på Löplabbet och eftersom min fotisättning var enligt boken så rekommenderade de mig att köpa en neutral sko. Paret som de plockade fram var dock inte i en neutral färg;)


Stefan Schwarz (med en inställning som gör att man undrar vilken planet han kommer ifrån?!) och Susanne Ljungskogs minnesfilmer - precis som vanligt så rann tårarna nerför mina kinder...

"Jag letade fram papperna från några gamla intervallpass så att jag skulle vara förberedd till Mästarnas Mästare"

En gång tävlingsmänniska, alltid tävlingsmänniska... Att Pernilla Wiberg hade tränat syntes på hennes spänstiga hopp efter drygt 7 minuter i 90 grader, respekt!


Lite nyheter i garderoben

Fem timmars shopping på Väla tog på krafterna, men jag hittade en hel del så det var i alla fall inte bortkastad tid=) Ett par byxor, en tröja, en bikini, två armband, lite underkläder samt ett par Reebook Easytone. Dessa skor kallar jag dessutom för fynd då ordinarie pris var 1000 kr och jag fick 60% rabatt. 400 kr är det lätt värt för att få en välsvarvad rumpa! Det är i alla fall det tillverkaren lovar att man ska få om man använder dem och det behöver man väl inte tvivla på, eller?;)


Underkänd restaurang

Igår efter jobb mötte jag upp Sofia och Elina. Vi hade bestämt oss för att äta middag på stan i Ängelholm och vi kom överens om att lyxa med fondue på El Greco. Det var säkert tio år sedan jag var där sist och efter igår säger vi alla tre att vi aldrig kommer äta där fler gånger! Anledningen till det? Det var helt enkelt ofräscht och det enda vi var nöjda med var sällskapet...


Onsdagens bokklubb

Denna gång samlades vi hemma hos mig där mitt val av bok skulle utvärderas och den nya presenteras. Precis som vanligt så går dessa bitar väldigt fort och våra samtal handlar istället om lite annat än böcker;) För er som gillar att läsa så kan jag i alla fall varmt rekommendera mitt bokval - i mina ögon är det en riktig tiopoängare!På väg mot söndag

Fredag - en trevlig kväll i Båstad med Anna.

Lördag - kusinfest i dubbelbemärkelse! Hugo konfirmerades och hans lillebror Axel firade sin födelsedag.

Nu har jag precis kommit hem och krupit ner i sängen. Klockan 7.30 imorgon ska jag möta upp pappa för en längre powerwalk - sov gott vänner!


Förberedelser inför sommardagarna

Jag är i extremt behov av en ny bikini och har varit på jakt rätt länge nu. Jag har dock inte hittat någon som har fallit mig i smaken, förrän igår. När jag tog beslut på att beställa hem den så visade det sig givetvis att min storlek var slut, så typiskt!=( Jakten fortsätter...


Full av energi!

Det blev ingen strand idag utan jag promenerade hem till mamma & pappa istället. En bra bok, ett glas juice och en solstol gjorde att jag fick en helt underbar eftermiddag i deras trädgård.

Min härliga långhelg avslutade jag sedan på Elina och Daniels solterass där vi åt hemmagrillade hamburgare=)


Sköna maj välkommen...

Gårdagen bjöd på en kväll i goda vänners sällskap. Vi var ett gäng som började hemma hos Carro och som avslutade i stan på MM - en mycket trevlig Valborg!