Höstrensning

Städa, städa, städa... Idag har jag varit riktigt duktig, gått igenom alla lådor och garderober på mitt rum. Jag trodde dock inte att det skulle finnas så mycket att slänga med tanke på att det inte var längesen jag rensade bland mina kläder. Men denna gång gav jag mig katten på att slänga sånt som jag inte använder. Istället för att tänka "Nog för att denna tröja är lite kort, men jag kanske krymper en vacker dag" eller "Detta kan ju vara bra att spara ifall jag skulle behöva ha oömma kläder på mig" så tänkte jag "Det jag inte använder idag kommer jag inte använda imorgon heller". Till sist så hade jag rensat bort två rejäla högar som jag tänkte låta mormor kolla igenom. Hon brukar alltid hitta något i min garderob som hon vill ha=) Undra om detta är ett bra eller dåligt betyg för min del... Hmm, det låter jag nog vara osagt...;)


Vänner

Djävulen bär prada. Det är biofilmen som jag ska se med mina underbara vänner ikväll! Så mysigt det ska bli, är alltid roligt att hitta på saker med er! Synd att Bengan och Pillan skulle jobba så länge bara, annars hade det blivit ett restaurangbesök också. Men Elina och jag kan nog roa oss tills ni är färdiga...=)! Tjejkvällen som Bengan snackade om tycker jag snart är dax att styra upp. Lite matlagning lät hel skoj! Vi behöver nog ventilera med lite skit snack också...Hihi, det brukar vi vara bra på...;)! Men jag ser i alla fall fram emot kvällen, trevligt fredagsnöje=)!


Soft

Dagen efter man har skrivit  tenta har man en så skön känsla. Man kan göra precis vad man vill utan att få dåligt samvete för att man inte pluggar. Så i morse fortsatte vi med utdelningen av elit innebandy tidningen. Riktigt härligt att komma ut på promenad ett par timmar på morgonkvisten! En lång varm dusch väntade här hemma och sen mammas hemlagade soppa och hembakade bröd. Mums=)! Nu ska jag tända lite ljus på mitt rum, sätta mig i min myshörna, lyssna på lite soft musik och läsa en tidning. Det gäller att passa på för nästa vecka börjar vi den nya kursen i skolan...;)

Trist

Så var den 16:e tentan skriven... Dock var detta en av de svåraste jag har varit med om! Tydligen var det fler som tyckte det då i stort sett alla vi 100 som läst kursen satt tiden ut, och det är ytterst sällan det händer! Fem timmar för att svara på tio frågor, orimligt egentligen! Dessutom sa hon som lämnade in tentan före mig att hon hade bommat den tre gånger innan så detta var alltså hennes fjärde tenta i detta ämne. Inte nog med det så var dagens tenta den svåraste av alla de hon skrivit... Känns ju roligt... Jag lever på hoppet om att det ska räcka med en gång för min del...=) Hoppas kan man ju göra tills man vet=)!


Umeå

Tänk vad mycket roligt som kan hända under en Umeå-resa tillsammans med vårt glada och härliga innebandygäng=)!

Helgens lärdom: Allt man säger i en tågkupé hörs väldigt tydligt in till grannarna... Välj dina ord med omsorg!

Helgens ord: LÖK. Emma har smittat en stor del av spelarna med denna fruktansvärda sjukdom...Troligt!

Helgens insats: Måste utnämna Madde och mig till det. Att gå och lägga sig två på natten och sen gå upp klockan halv åtta dagen efter för att plugga kändes stort. Kan ju säga som så att det tog några timmar innan övriga lagkamrater pallade sig upp...=) Att vi sen inte lärde oss särskilt mycket har mindre betydelse, tanken var i alla fall god!

Helgens räddanade ängel: Resan hade varit mycket torr om inte Toyan hade bidragit med sitt lepsyl. Tack=)!

Helgens "look-a like": "Mats the man" och Henrik Hjelt. Att det sen blev en liten fling mellan honom och en i laget tänkte jag vara snäll att hålla tyst om;) Men vad händer om vi går in och lägger oss i den andra kupén? Haha, så klockrent MA!

Helgens låt: Byz - Why do we always fight. Den har gått varm i öronen på mig under tiden jag pluggat. Sorglig (kännt tårarna bränna emellanåt...) men ändå så underbart skön!

Helgens flopp: Att åka till Umeå och inte få med sig en enda poäng hem samt en målskillnad på 23-2. Jag vill inte ens tänka tanken...

Helgens lista: Madde och jag har stått för vår del. Nu är det bara du kvar Emma. Jag lovar dig, du kommer inte undan...;)

Tentaångest

Jag packas ner i en kartong som sätts i källaren. Där får jag sitta tills den stora dagen kommer och det verkligen förväntas av mig att jag ska kunna allt. Varenda liten mening ska vara exakt o inget enstaka ord får vara bortglömt. Allt ska man ha förstått annars är det kört! På onsdag nästa vecka är den dagen kommen då jag ska packas upp ur kartongen och helt plötsligt komma ut i ljuset... Det är då jag har tenta...

Med andra ord så börjar tentan närma sig med stormsteg och jag känner hur stressen och paniken börjar smyga sig på... Jag ångrar nästan att jag inriktade mig på externredovisning, är ju hur svårt som helst! Som så många gånger förr så känns det som om Elina är mitt enda hopp... Du fattar och sen förklarar du det på ett enkelt sätt för mig, du är helt enkelt grym! TACK!

Lyckat

Lördagen började med att Emma och jag tog vår vanliga innebandytur... En mysig dag med en perfekt laddning inför vår egen match på kvällen! Efter fem bortamatcher så skulle vi äntligen få spela hemma. Uppvärmningen var grym och man riktigt kände hur spända och förväntansfulla alla var. Att motståndarna, IKSU, skulle vara bra hade vi väntat oss (SM-guld 04/05 och 05/06) men detta var något enormt. Efter 11.17 in i första perioden tittade jag på klockan för att se om det inte var paus snart, men icke så nicke... Jag var så trött och har nog aldrig haft så hög puls efter tio minuters spel... Haha! Som någon har sagt så är ju bollen rund och den blir aldrig trött... Det stämde riktigt utomordentligt=) Vi förlorade till sist med 8-1 men vi var väl alla hyfsat nöjda med vår insats ändå. Jag var dessutom ytterst nära att få göra mitt första elitseriemål nånsin, men målvakten gjode tyvärr en reflexräddning. Min vanliga otur... Efter matchen var jag lycklig, jag blev utsedd till matchens lirare=) För mig var det riktigt stort! Jag fick bland annat blommor vilka jag gav till farmor och farfar som hade stöttat mig på läktaren. Så kul att se hur rörda och glada de blev! Måste passa på att tacka alla som var och hejade på mig den matchen, det betydde verkligen mycket. Ni stöttar mig i vått och torrt och finns i stort sett alltid på läktaren oavsett om det gäller fotboll eller innebandy.

Kvällen fortsatte med fest tillsammans med ett härligt gäng brudar=)! Kameran var som vanligt med och när jag tittat på korten så här i efterhand så är det kul att se vad inspirerade folk blir med lite sprit i kroppen...Hehe! Bahnhof var som vanligt lyckat och det var dans och mingel hela kvällen...=)!

Helgens middag: Babs, Engström och jag väntyade en halv timme på Statoil för att få en kryddig korv. När vi väl fick den så var dressingen slut och korven var alldeles för stark för min smak... Vi fick i alla fall lära oss allt om överfallslarmen och timpengen som personalen har där...Haha! Engström, glöm inte inbjudningskorten till nästa gång;)