FBC Engelholm - Östra 7-7

En seg uppdatering, en seg kropp och en seg match. Det var helt enkelt en typisk onsdagskänsla! Jag nöjer mig med att publicera ett par lånade bilder från upsphoto.se
Jag har de mest konstiga grimaser när jag spelar och om inget annat så går det inte att ta miste på ovan;) Undra vilken stackare det är jag skriker på?! =)


Hard work work

Det är tidig lördag och jag sitter på jobb. Mina dåliga samveten ska försvinna!


Det är det lilla som gör det

Vardagslyx en tisdag tillsammans med Pillan var en höjdare. Middag, skratt, minnen och tjejsnack gav mig extra energi! 


Jag och Pillan 2006


Pixbo - FBC Engelholm 6-4

Jag brukar sällan klaga över domarnas insats, men denna gång kan jag inte låta bli. De blåste sönder matchen och i tredje perioden fick jag två utvisningar precis efter varandra som båda ledde till straffar. Vad hände där? Ja det kan nog bara domarna svara på för jag vet faktiskt inte riktigt vad jag gjorde för fel.

Att vi gick poänglösa från denna duell kändes inte helt rättvist. Rent praktiskt innebär förlusten att vi trillar ner i division 2 och det känns ju inte som någon jättemerit när jag säger att jag har varit med i både laget som åkte ur elitserien och division 1. Besvikelse beskriver nog söndagens känsla ganska bra...

Det återstår dock några omgångar och givetvis ska vi göra allt för att vinna dessa matcher. Om man ska falla ska man göra det med flaggan i topp!
 
Kungsgårdshallen onsdag 23/2 kl.20.00: FBC Engelholm - Östra

Hemska morgon!

Det finns dagar när man egentligen bör ligga kvar under täcket. Denna morgon var en sådan... Jag brände gröten och hade ett himla jobb med att få rent grytan. När jag öppnade badrumsskåpet så hade förpackningen med flytande tvättmedel ramlat omkull och det var kladdigt precis överallt. När jag slutligen var färdig med allt extragöra och skulle stänga en av mina kökslådor så glömde jag att flytta på mitt långfinger. Det klämdes och blodet sprutade åt alla håll. Ja, det vara bara till att fortsätta städningen...

Till råge på allt... När jag kom hem efter jobb så var jag stensäker på att jag hade tvättid, men när jag kom till tvättstugan så insåg jag att jag aldrig hade bokat om mig från förra veckan. Jag bar tillbaka allt till lägnheten igen och just nu gör jag en fuling, tvättar under nattetid när vi egentligen inte får. Plockar ner den gör jag imorgonbitti=)


En helg som har innehållit det mesta

Bahnhofs AW: Efter fredagens jobb begav jag till Ängelholm där jag mötte upp Bengan för lite afterwork. Det blev en trevlig kväll med nödvändig uppdatering om vad som hade hänt sedan vi sågs sist=)

Fika: Under lördagen blev jag hembjuden till Elina och Daniel. Den hemmagjorda blåbärs- och hallonpajen smakade mumma och att vi kunde sitta ute på deras terass utan att frysa var gudomligt! Daniel roade oss dessutom med lite gitarrspel, vilket höjde mysfaktorn avsevärt=)

Middag och utgång: Lördagskvällen spenderade jag tillsammans med mina kära vänner Elina, Sofia och Carro. Först var det matlagning hemma hos mig innan vi bänkade oss framför Melodifestivalen. En hel del tävlingar hann vi också med, men det var lite sura miner på de andra eftersom mitt årtalsminne knäckte de flesta;) Vid midnatt begav vi oss vidare in till Helsingborg för att svänga de lurviga och även om vi var besvikna på musiken så lyckades vi ändå ganska bra;)

Innebandy: Hela helgen har det varit SM för DJ18 här i Ängelholm. Jag passade givetvis på att kolla in deras matcher och jag kan inte säga något annat än att de bjöd på spänning. De första matcherna var väl kanske inte de mest roande, men finalmatchen mot Malmö var ett riktigt publikfrieri! Det var ett högt tempo, tuffa närkamper och en nagelbitare utan dess like. Att Engelholm lyckades vinna i sudden var en lättnad och här kan jag inte låta bli att nämna TP. I vanliga fall är hon en backklippa, men under denna helg spelade hon mestadels forward. Hon var ett plåster på motståndarnas målvakt och visade flera gånger om att hon har ett målsinne. Hennes felpassningar var lätträknade och pricken över i:et kom när hon slog in det avgörande målet. Glädjetårar från matchvinnaren och gratulationer från alla hemmafans. Detta var du värd TP, en kämpe! GRATTIS TJEJER OCH LYCKA TILL I APRIL!

Underbara vårkänslor

I eftermiddags gjorde min brassestol premiär, i min lägenhet. Jag öppnade upp mina balkongdörrar, flyttade mitt soffbord, fällde upp min stol och la en tjock filt i den. Solen gassade rejält och trots att jag bara satt i linne så värmde det skönt. Det dröjde inte många minuter förrän jag somnade och när jag vaknade hade jag fått både rosor på kinderna och extra energi. Detta kallar jag en ledig lördag=)

FBC Engelholm - Olofström 6-4Serietvåan kom på besök till Ängelholm och vilket mottagande de fick! Emellanåt spelade vi ut dem totalt och jag måste säga att segersiffrorna var i underkant. Laddningen kändes bra redan på samlingen där det var glada miner på både spelare och ledare. Uppvärmningen fortsatte på samma fina spår och när domarna blåste igång matchen var det bara till att köra. Första perioden var en avvaktande och ganska trist historia. Tempot var trögt och det var en typisk "mitt-i-veckan-period". Det var en dålig låga på brasan, men ju längre matchen led desto bättre brann det - explodera! Andra och tredje perioden var dock en annan berättelse. Vi gick helt enkelt från en romantisk komedi till action och drama... Vi spelade tight och tufft och slet verkligen för varandra. Det är det här man kallar en laginsats!

För min del så var det comebackens match. Det var ju ett tag sedan jag spelade sist och visst märkte jag att jag hade tappat viss tajmning och känsla med klubba/boll. Någon rädsla finns dock inte och att gå in i en närkamp bekommer mig inte. Ge mig ett par träningar till sen är jag nog i närheten av min tidigare kapacitet.

Matchens stjärna: Fyramålsskytten(!) Linnea Jönsson. Hon spelade enkelt och skapade chanser till både sig själv och sina kedjekollegor. Ikväll visade hon varför hon är reserv i U19-landslaget - vi är tacksamma om du behåller denna grymma målform Linnis=)

Grovjobbet klart!

Många planer som smids och vi har förenat nytta med nöje. Detta kommer bli bra, och om det inte blir det så har i alla fall vi haft roligt!

Fredagen den 18 februari har vi teambuildning med jobb. Jag och Johan har fått fria händer och nu börjar vi äntligen få lite struktur på det hela. Vi har haft sjukt många ideér, men det är egentligen först nu som vi har spikat allt. I vanliga fall brukar cheferna stå för dessa aktiviteter och att de nu har gett oss ansvaret är kanske en nitlott. Eller är det en vinstlott, dragningen är som sagt om 1,5 vecka...

Upp och ner, ner och upp

I måndags var jag och plockade bort mina stygn och numera är jag fri från allt som har med sjukhuset att göra=) Sedan en vecka tillbaka kör jag fullt ut på innebandyträningen och enligt föräldrarna på läktaren så ser man ingen större skillnad på mitt agerande nu efter operationen mot hur det såg ut innan. Fram till kvällens träning tycker jag att allt har fungerat bra, men idag tog det helt enkelt stopp. Det kändes lite som att mitt knä hakade upp sig och jag valde därför att kliva av efter halva passet. Det är inte helt omöjligt att det är en form av överansträngning eftersom jag har kört ganska tufft den senaste tiden. Nu hoppas jag dock att en god natts sömn ska rätta till de små problemen=)