Under täcket

Blåbärssoppa, panodil, halstabletter och vindruvor - denna kulinariska nyårsmeny glömmer jag inte i första taget!;)


Gott Nytt År

Nyårsafton blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag har skrotat mina middagsplaner och sitter nu istället i soffan med myskläder, täcke och spelar Bingo Lotto. Jag är i stort sett aldrig sjuk, men igår drabbades jag av den underbara influensan... Värk i kroppen, frossa, svettningar, hosta, huvudvärk och feber - vilken härlig start på år 2013!

Några kronor fattigare

REA REA, just nu syns de röda skyltarna överallt. Jag brukar egentligen undvika första dagens trängsel, men i år blev det inte så. Dagens dyraste inköp var något som jag har funderat på att investera i väldigt länge, men där min ekonomiska sida har hindrat mig. Nu är jag är i alla fall en stolt ägare av en Mac Book Air, vilket är en välkommen julklapp till mig själv eftersom min andra dator är en tio (?) år gammal segis. En klänning, löpartröja och underkläder fick också följa med mig hem - det har varit en bra shoppingdag=)

24 December

 

Bilder från fredagens fest hos Fia


God Jul

Morgonlöpning, tomtegröt och Astrid Lindgrens jul - det har varit en bra start på årets mysigaste dag och nu väntar julfirande med familjen<3


Lillejulafton...

...spenderade jag hemma hos mamma & pappa. Middag, mys, Så ska det låta och Bingo Lotto - julstämning!


Hipp hurra på Farfars födelsedag!


En efterlängtad tisdag

Jag har precis sett filmen som baseras på Roslund & Hellströms roman Odjuret. Själva boken har jag läst två gånger och den tillhör min absoluta favorit. Efter att ha sett filmen så konstaterar jag dock att det var både första och sista gången som jag såg den. Den var så hemsk att det gjorde ont i hela kroppen!

Just nu finns filmen på SVT play - passa på för den är definitivt sevärd!

Julmys tillsammans med Elina


Middag och show på Wallmans...

...men nu checkar en trött tjej ut från jobbfesten för att istället checka in under ett täcke, godnatt!=)


En torsdag med stjärnglans

Dannys rytmer, Loreéns magi, Mollys Sandéns känsla och Peter Jöbacks röst. Kombinera detta med Lisa Miskovsky, Kate Ryan, Lasse Berghagen, Erik Segerstedt, Mattias Andréasson med flera så är det inte svårt och räkna ut att det blev en musikalisk fest på julgalan i Helsingborgs Arena! 

Thailand 16 november - 30 november: En fantastisk resa med min älskade familj <3<3<3

VECKA 1: KATA NOI
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DEN 19 NOVEMBER FYLLDE ÄLSKADE MAMMA 50 ÅR
 
 
 
 
På restaurangen blev det ordentligt firande med tårta, presenter, blomsterarrangemang samt en trubadur som sjöng Happy Birthday samtidigt som hela personalen (15 st?) stor runt vårt bord och applåderade.

 
ELEFANTRIDNING I DJUNGELN
 
 
 
 
 
 
 
 
HELDAGSUTFLYKT MED SPEEDBÅT 
 
Maya Bay
 


 
 
 
Monkey Beach


 

Snorkling på öppet hav 
 
 
 
Phi Phi Island
 
 
Khai Island
 
  

VECKA 2: KHAU LAK
 


 
 
 

  

 
 
  
 
 
 
HELDAGSUTFLYKT PÅ EN TRÄBÅT


  
  


 


 
 
 

 

  
 

 
 
MINA SEMESTERINKÖP

En fredag...

...som började med luciamorgon tillsammans med Marknadsföreningen i Helsingborg. Det bjöds på mingel, gröt, glögg, pepparkakor, luciatåg och underhållning i Mariakyrkan. Därefter fortsatte jag med ett fikamöte på Grand Coffee där jag fick ett erbjudande att fundera över...

Adventsmys, julgodisbak och julklappsspel