Äntligen


Serien har dragit igång och jag bara längtar efter att få tillbringa den kommande helgen med mitt glada IBC-gäng! Känns som att det var längesen vi hade det så här kul. Premiären gick spelmässigt väldigt bra, dock inte lika bra resultatmässigt... Pixbo stod för motståndet och det var i förväg inte en bortamatch som vi skulle ta poäng i. Men efter två spelade perioder ledde vi med 3-2. En hel del slarv och ett par individuella misstag gjorde att segersiffrorna skrevs till 6-3. Dock var det en match som vi överraskade många i och vi har nu bevisat att vi kan, om vi bara vill. Med det hjärta och den glöden som lyste från alla oss tjejer kommer vi att klara oss utmärkt i den nya raka elitserien.

På fredagmorgon åker vi iväg med vår kära buss för att på lördag möta Örnsköldsvik och på söndag Falun. Jag hade känt mig nöjd ifall vi hade fått med oss fyra poäng hem efter denna helg, och tänk vad mycket lättare färden hem kommer att gå=)!

Äntligen

TÄNKVÄRT

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar"


Inflyttningsfest

Jag var på en riktigt rolig inflyttningsfest i helgen! Det var en sån fest som man egentligen inte hade behövt lämna för utgång utan de som man brukar ha roligt med ute var redan där... Tack Bengan och Daniel!

Kommentarer och händelser som förgyllde kvällen:

"Det känns som om jag har hur mycket post som helst på cykeln"  Tack för den Babs...;)

"One-touch, funkar det lika bra som på reklamen eller..." Pillan och jag fungerar som vanligt testpanel=)

?Sista kungen, vilken nitlott??
Det gäller att hänga med i svängarna Mackan;) Jag kan nu avslöja att jag fick den sista kungen innan dig, men särskilt koncentrerade var inte ni andra så det var inte så svårt att komma undan den?Hihi!

"Det skulle vara skönt att sätta sig och vila på papperskorgen. VA?? Höll den inte för mig och min hamburgare..." Babs igen som blev förvånad över hur lite som får plats i en papperskorg utanför Lindens...Haha!

"Vilken tur vi har att det inte regnar nu när vi ska cykla hem" Eller hur Emma, nästa sekund är det som om himlen har öppnat sig... Vadå dyngsur!

Drömmar

"När skoldagen var slut brukade jag ensam cykla till den stora fotbollsplanen, med riktiga mål och med riktig straffpunkt. Det var alltid en minut kvar i VM-finalen och oavgjort när vi fick straff. Jag la bollen på straffpunkten, tog lång ansats, kanonhårt i krysset. En eftermiddag blev jag världsmästare sjutton gånger"

Varför ska man ha låga mål när man kan ha höga...?! Det är aldrig för sent att lyckas så länge du inte är rädd för att misslyckas.