Välkommen helg!

Jag åkte hem lite tidigare från jobb och kunde därför njuta av solen på balkongen, så underbart skönt! Nu ska jag möta upp några vänner på stan för middag och bio=) Trevlig fredag!


Vänskap <3

Min torsdag var en riktigt bra sådan! Kvällen spenderades hemma hos underbara Elina där hon bjöd på både middag och godsaker. Vi fick välbehövlig kvalitétstid och vardagslyxen flödade! Vi är nu i full gång med att planera vår nästa resa och behöver jag säga något mer än att jag längtar?


Midsommar 2011: Elina och jag


2011/12 = En magisk säsong!

- 22 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster
- 200 gjorda mål
- 31 insläppta mål

Statistiken talar för sig själv, vi har helt enkelt briljerat!

Nu återstår det två kvalmatcher, och vinner vi inte dem så har allt slit varit förgäves. Vi började den 16 maj och har sedan dess avverkat kräkiga löppass, sviniga styrkepass samt passningar, skott och taktiskt nötande i det oändliga. Vi är förberedda! Som ett genrep, men ack en så viktig match, kommer vi att spela DM-final mot Södra Dal. Att knäppa division 1 laget, som hamnade på en andra plats i serien, på näsan hade varit pricken över i:et!

Söndag 1 april kl.14.00: FBC Engelholm - Södra Dal
Fredag 6 april kl.16.00: Falkenberg - FBC Engelholm
Söndag 8 april kl.15.00: FBC Engelholm - Falkenberg

Hjärtligt välkomna - jag hoppas att vi får ett stort publikstöd!


Kvällens prisutdelning

Under de veckor som melodifestivalen var igång så pågick en extremt seriös och viktig tävling i laget... Chelle var administratör och det gick helt enkelt ut på att vi skulle gissa topplaceringarna för varje vecka. Det var ett mycket jämt lopp, men efter finalen stod det klart: Jag hade vunnit! =)


Bilder från gårdagens lagfest


Sofie och Amanda


Tjärna och My


Vickan och Agge


Sara och Mette


Linnea och Carro


Fia och Pommer


Kvällens födelsedagstjej, Flisan 18 år!


Min första bild på Linnea där hon INTE gör någon grimas ;)
CK med sin bästa vän för kvällen, systemetpåsen!
Innebandymatch: FBC Engelholm - Malmö FBC 4-3

Efter första perioden och en mindre bra insats av oss hade vi underläge med 0-2, men sedan hände något. Vi spelade tuffare och fick ett helt annat tempo under fötterna. Om vi var rädda för Malmö de inledande 20 minuterna så var det dem som blev rädda för oss de sista 40. De började gå i våra fällor och vi kunde sakta men säkert påbörja vändningen. När slutsignalen ljöd stod det 4-3 på matchtavlan och det var vi som fick sträcka händerna i luften!


Prestigemöte - så viktigt!

Planerna var att jag skulle sova länge idag, men eftersom jag vanligtvis går upp vid 5 på vardagarna så räknas väl 7 som sovmorgon... Jag somnade dessutom tidigt igår och har ändå fått 9.5 timmars sömn, härligt!=)

Idag är det match, och inte vilken som helst utan mot ärkerivalen Malmö FBC. Ettan mot tvåan, de orange mot de rosa - det kommer med all sannolikhet bli en fight av högsta rang! Vi vill gå obesegrade genom serien, men den förnedringen vet jag att Malmö aldrig kommer gå med på utan kamp. Jag hälsar er alla hjärtligt välkomna till Kungsgårdshallen klockan 17, då smäller det!


Trötta ögon och ett tungt huvud

Det blev en lång arbetsdag och därefter åkte jag direkt iväg för att träna. Jag gjorde min sämsta insats för denna säsong och jag fick det konstaterat ännu en gång - när jag är trött så går det inte att använda mig till någonting! Nu ska jag dock sova för om sju timmar ska jag möta upp Elina för intervallträning, godnatt!


Tid att vända blad

Gårdagen spenderades med bokklubbsgänget. Som vanligt blev det en mycket trevlig kväll och till nästa gång är det äntligen en deckare vi ska läsa (vilket inte är så konstigt då det var min tur att välja bok;)Mellofinal med mina fina tjejer och söta lillprinsar


Kvällens busfrö Neo


Kvällens sömntuta Vidar


Mamma, du får inte ta min napp!


Redo för sängen


Trivs i mammas famn


Myspys
Nummer 1 - SERIESEGER!

Segern är vår, segern är vår, vi har vunnit segern är vår! Hurra Hurra Hurra, OHH!


29 raka vinster

Vi har ytterligare två segrar i bagaget (Landskrona 8-2 samt Palmstaden 6-3) och imorgon är det tid igen. Vinster är det enda som räknas och i denna match betyder det mer än tre poäng, det innebär serieseger! Röke kommer säkert göra allt för att sätta käppar i hjulet för oss, men jag är övertygad om att det inte rör oss i ryggen. Vi är starka, även på upploppet!


Uppdrag granskning

Det tog oss flera timmar, men jag tror att vi hittade vad vi sökte. Personligt och fint - jag gillar det! Vad det handlar om kan jag tyvärr inte avslöja på bloggen än då det berör en av mina läsare... Känslan över att vara ute i god tid = tummen upp!


Klockan 4.50 - Upp och hoppa!

Jag har landat i kontorsstolen och känner mig lite smådarrig i benen. Backträning 1 minut x 5 st samt 400 meter x 4 st. Jag är stolt över min och Elinas insats imorse!


Med solen i ögonen

Jag har fått lite pikar om dålig uppdatering, så jag får väl slå till på ett inlägg:) I helgen spenderade jag flera timmar i den bok som ska vara utläst till nästa tisdag - Simon och Ekarna. Den kommer inte få något toppbetyg då den helt enkelt inte har lyckats fängsla mig. Nu återstår det dock bara 30 sidor, sen är jag fri!;) Även om läsningen inte var den bästa så fick jag i alla fall en otroligt härlig tid på balkongen. En tunn tröja och lite filtar i brassestolen räckte gott och väl när solen stod på. Jag hoppas verkligen att våren har kommit för att stanna! Jag vill plocka fram mina pumps, gå utan jacka, locka fram mina fräknar och fyllas av den energi som de kommande månaderna brukar föra med sig:)