En tempofylld shoppingdag

I veckan åkte jag, mamma, Elina och Sofia till Ullared. På vägen dit skämtade vi om att de kanske skulle göra en TV-inspelning just denna dag och det var definitivt inget som jag hoppades på. Jag har aldrig sett programmet, men jag har ju hört en massa om det och är det någonstans som jag inte vill vara med så är det där!

Det första vi såg när vi steg in i butiken var ett filmteam. Jag fick fart under fötterna och halvsprang för att slippa komma med i bild. Tydligen så märkte kameramannen detta för han fick bråttom och satte filmkameran en decimeter från mitt ansikte och följde mig en bra bit. Snacka om att vilja jävlas...

Ett par timmar senare gick jag jag i lugnan ro med min vagn. Jag slängde en blick bakåt och såg filmteamet komma rusande. Jag svängde snabbt in på en liten tvärgata och snirklade mig in mellan alla kundvagnarna. Personen bakom mig försökte göra likadant. Han var dock inte tillräckligt snabb utan haffades och fick kameran rätt upp i ansiktet för en intervju. Första frågan var:

- Klockan är bara 10, men nu har redan fyllt en hel vagn...

Mer hörde jag inte då jag så fort som möjligt försökte ta mig därifrån. I vanliga fall tycker jag att det är roligt med media, men denna gång så håller jag verkligen tummarna för att de ska ta bort klippet med mitt face!

Grekland: En underbar familjeresa <3


En tidig morgon och lite halvtrötta ögon. Frukost på Kastrup och semestern hade äntligen börjat!


Pappa, lillebror och jag vilar oss under den guidade rundvandringen. Citat pappa: "Detta är nog det mest kulturella vi har gjort under alla våra resor". Jag kan inte annat än att hålla med. Vi är en typisk strandfamilj som förknippar semester med sol och bad. Anledningen till att vi var med på just denna tur var för att vi ville fråga reseledaren var den bästa stranden låg...;)


För en gångs skull var det inte jag som sov. I början av veckan somnade jag i tid och otid, oberoende på om jag satt på en stol, i en buss, på ett flygplan eller låg på stranden. Jag har hört att semester är till för att vila upp sig!


Denna hamn kan säkert kännas bekant för många. Det var här filmen Mamma Mia startade där de tre "papporna" missade båten.


Lillebror pressade för att bättra på sin bränna.


Att ta sig upp på madrassen var lättare sagt än gjort, i alla fall tyckte mamma det. Vi andra fick oss dock ett gott skratt=)


Chill ute på mammas och pappas balkong.


Flera kvällar bestämde vi oss för att kocka själva på rummet. Spagetti med köttfärssås, omelett och bacon var bara några alternativ som stod på menyn. Denna kväll bjöds det på mos och korv=)


Pappa och Philip hänger utanför våra rum.


Glass och öl, jag säger semester!


Vi var morgonpigga och anlände till stranden redan klockan 8.15. Att vi var ensamma var bara skönt och dessa första timmar var de bästa på hela dagen!


Vi hade fritt fram att välja vilka solstolar vi ville, beslutsångest? Nej, vi hade "våra" platser=)


Mamma, pappa och jag tar ett morgondopp.


Baywatch?!
På promenad mot city.
En av kvällarna som vi åt ute blev det pizza på en italiensk restaurang.


I jämförelse med övriga familjen var jag ett spöke. Lillebror var precis hemkommen från en vecka på Magaluf samtidigt som mamma och pappa knappt behöver kolla på solen innan de blir bruna. Att detta är en bild från början av veckan är nog inte så svårt att lista ut;)


Mitt på dagen var det olidligt varmt och att flyta runt på en madrass svalkade friskt.


Jag och lillebror delade rum.


Bortskämda som vi var så skötte mamma och pappa allt köksarbete=)


Cooling
På båtutflykt till grannön Skopholos. Temat var ABBA och Mamma Mia där vi besökte flera inspelningsplatser. Som krydda på moset var vår kapten en av skådespelarna i filmen.


Givetvis placerade vi oss i solen. Ute på havet tar den som bäst och vi ville definitivt inte missa den chansen;)
Vi solade och badade på underbart fina stränder med turkost vatten.
Denna strand var inte vår favorit, men fördelen var att vi kunde ligga i strandkanten utan att få sand i badbyxorna...
Pappa tog chansen att hoppa från båten. Som barn på nytt...


Vi åkte förbi båten "Columbus", som även syns i filmen.


Eftersom vi bodde i lägenheter så fick vi fixa frukost själva. Det gjorde inte oss något utan nu fick vi istället precis den start på dagen som vi ville ha=)


Stranden låg 50 meter från vårt hotell, men vi hittade ett annat favoritställe där det krävdes en bussresa på 20 minuter. Jag släpade med mig en av våra madrasser, men när vi väl kom fram så hade jag tydligen fastnat med den i något vasst. Det tog inte många minuter innan den var platt, typiskt!


På poolbesök
Det var inte många bilder vi fick på oss alla fyra. Här skulle man kunna tro att vi har använt oss av självutlösaren eftersom pappa knappt får plats på bilden och Philip har flera meter tillgodo. Vem som fotograferade? En inte helt nykter dam som kopplade av i en av solstolarna...;)


Det är inte direkt någon tiopängare. Hoppet alltså, för lillebror är lätt det;)
Sista kvällen med gänget. Om inget annat så ser man att mitt spöklika yttre har gått över och blivit lite mer gyllenbrunt;)

SKIATHLOS 19-26 JULI 2010

Att ta dagen som den kommer

Om några timmar åker jag till Skiathlos (Grekland) med familjen. Det ska bli underbart att få börja sin semester med en utlandsvistelse och jag ska verkligen passa på att ladda batterierna! Mysigt <3


25-årskalas för tvillingarna Böcker


Födelsedagsbarn 1, Madde


Maria och Dennis


Jag och min bordsgranne Fredrik


Filip och Elle var inte sena med att shotta...


Madde och Carros bror stod för underhållningen. Det är verkligen en partyhöjare med livemusik!


Inte det bästa kortet på mig och Pillan, men det berodde mer på personen som höll i kameran än på oss?! Vi hade dock himla roligt så därför får denna bild ändå en plats här;)
Kollegorna Filip, Madde och Fredrik


Madde och Håkan


Linda och Bengan


Emma och Björn
Pim och Maria


Vi gratulerar...


...vi gratulerar


Linda säljer kläder och jag provade denna jeansjacka. Vad tycks, något som jag ska investera i?
Det sjöngs för fulla muggar=)
Anne, en av våra fystränare. Här med dottern Elle.
Jag och Filip övade inför vår framtida karriär;) Jag är dock mil ifrån hans nivå!


Gitarren roade oss ett tag innan vi fortsatte med pianot. Fyrhändigt? Inga problem;)
Madde och Carro - Tack för en otrolig kväll!

En fredagskväll i Båstad


Värdinnan Anna som bjöd hem på tjejmiddag


Lollo


Emma, Lotta och CarroAtt komma till Båstad under tennisveckan är alltid intressant. Det finns mängder av olika människor att titta på och den ena beter sig värre än den andra. Anna har mycket kontakter och att hon fixade in oss på gästlistan tackar jag för. Att stå i de långa ringlande köerna hade jag aldrig orkat med och trots att det var trångt i vip-rummet så var det säkerligen ingenting mot vad det var i de övriga lokalerna.

Vi stannade lite drygt en timme och sen hade vi fått nog. Svetten rann av oss och vi var trötta i benen efter allt dansande. Det var en mycket trevlig kväll och en bra start på min semester=)

Årets bästa dag!

De senaste veckorna har jag fått många gliringar om att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Tiden har dock inte funnits och jag har haft grymt stressiga dagar. 30 timmars övertid på en vecka låter kanske inte så farligt, men lägg där till, tio timmars pendling, långa innebandypass samt alla övriga måsten i vardagen så är det nog inte svårt och förstå att tiden har varit knaper.

NU stänger jag ner jobbdatorn för att inleda min semester. Längtan har varit stor och i nästan fem veckor ska jag njuta!

Kom änglar

Winnerbäck, Melissa Horn, fint väder, picknick och trevligt sällskap. Kan det bli bättre?


Att det var gott om plats på Citadellen i Landskrona var ju synd att säga. Filtarna överlappade varandra och man hade stenkoll på vad grannarna åt för något. Vi slog till på stort och körde tre-rätters. Efterrätten gjorde vi på plats och då kunde inte gänget sidan om oss låta bli att kommentera:

- Vi ser att vi har hamnat sidan om några picknickexperter...


Elina och Sofia


Huvudrätten


Nog för att winnerbäck är en favorit, men Melissa Horn är också gudomlig. Hennes texter är vassa och melodierna mysiga. När hon satte igång och spelade var jag nog inte ensam om att få rysningar.


Kvällens efterrätt
Winnerbäck i full action
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
Hur högt ska jag skrika,
varje gång jag vill bli hörd.
Du vill att jag ska falla,
mot något som du har gjort till ditt.
Men ska jag falla,
då ska det finnas tid att falla fritt.

Var tog min ledighet vägen?

Det är lördag, klockan är 05.15 och jag har redan varit på jobb i en halvtimme. Det är inte okey. De senaste dagarna har varit hemska...

What a night!

Jag vet knappt var jag ska börja, men min oplanerade lördag skulle visa sig bli en riktigt bra en! Den inleddes på stranden tillsammans med Sofia och Pillan. Vi hade mycket att informera varandra om och det blev många góa skratt mellan solstolarna. Den ena historien var värre än den andra och spänning fanns det gott om;)

Kvällen spenderade jag och Sofia tillsammans. Vi inledde med en middag på torgets uteservering, men att vi njöt av att sitta där var väl att ta i. Solen gassade och det var på tok för varmt för att man skulle kunna uppskatta maten fullt ut. Mätta blev vi i alla fall och eftersom vi ville kolla VM-matchen så gick vi hem till mig och hängde i soffan. Vi bestämde oss ganska sent hur vi skulle fortsätta kvällen, men när beslutet väl var taget gick det snabbt. Kanonerna åkte fram och det var nog dem som satte fart på oss. Farligt är förnamnet och lurig är efternamnet;) Strax efter midnatt kom jag plötsligt på att mitt handtag till toadörren var sönder. Händiga Sofia ville försöka sig på att fixa det och min verktygslåda användes flitigt. Hon lyckades och nu kan jag stänga dörren utan risk att bli inlåst. Man ska helt enkelt se till att bjuda hem rätt personer på fest;)

Tanken var att vi skulle gå ut en runda på stan, men vi hade fullt upp med diverse aktiviteter (tänk så mycket info man kan få på nätet;) och kom aldrig riktigt till skott. Till slut hade klockan blivit så mycket att vi begav oss direkt till Bahnhof istället. Först hade vi bara tänkt att gå dit och dansa någon timme, men det blev till de stängde. Det var bra musik, mycket folk och inte minst en hel del spännande personer;) Våra smeknamn duggade tätt och det var nog tur så att vi båda vet vilka vi menar när vi pratar om allt nu i efterhand!

Jag somnade alldeles för sent och redan efter tre timmar ringde mitt alarm. Vi hade bestämt oss för att om det var fint väder på söndagmorgonen så skulle vi vara på stranden klockan 9.30. När jag tittade ut så var det strålande sol och det var bara till att börja packa ihop sina saker. När jag kom ut från min port mötte jag två killar.

- Hon ska till stranden...

Han lyfte på sina solglasögon och utbrast:

- Henne träffade jag på Bahnhof igår!

Haha, så sant så... Det var den randiga tröjan som jag och Sofia hade haft stenkoll på;)

Även denna helg har varit fantastiskt bra och jag ser med spänning fram emot mina kommande månader. Tänk så mycket roligt jag har framför mig, sommaren är härlig!

Det sa bara klick=)

Under två träningar har vi fått prova säsongens klubbor. Jag brukar känna ganska snabbt om den passar mig eller inte och likadant var det denna gång. Ett par dragskott och jag visste att det skulle bli vi. När jag la min beställning så sågades det dock rejält eftersom det tydligen var en klubba avsedd för en manlig muskelknutte. Visst, det var flex 24 och de senaste åren har jag kört på 27, men jag fick en helt annat snärt än vad jag har haft innan. Det återstår en träning innan vi ska lämna definitivt besked och förhoppningsvis får jag möjlighet att prova den i någon typ av spelövning. Är det en tillfällig sommarromans eller är vi som gjorda för varandra?!