Det är ju en evighetssyssla att välja ut/ladda upp bilder...

...och jag har inte ens kommit halvvägs! Den som väntar på något gott;) Nu kallar dock sängen så att jag är pigg till morgondagens innebandymatch mot Malmö FBC. Natti natti!


Franska Rivieran augusti 2011 - Jag

737 stycken bilder från en veckas semester, inte illa!


Franska Rivieran augusti 2011 - Jag i poolen. Fler foto kommer att laddas upp inom de närmsta dagarna!

Om några timmar är det äntligen tid för vår fotokväll, spännande! =)


Franska Rivieran augusti 2011 - Jag, Sofia och Carro.
Fotograf är den fjärde resenären, Elina=)

Nej, vi hade inte planerat vad vi skulle ha med oss för kläder utan det blev bara ett väldigt märkligt sammanträffande!

Smickrande

Ett telefonsamtal och ett erbjudande...


BakerTilly-dagarna

Denna helg har vi haft konferens med vår nya organisation Baker Tilly. 200 personer samlades i Uppsala för diverse aktiviteter och festligheter. Fredagen inleddes med en föreläsning som nog tog andan av oss alla. En "tankeläsare" stod för underhållningen och emellanåt var det sjukt vilken information han kunde få fram av oss i publiken. Jag som i vanliga fall har oerhört svårt för att sitta still och bara lyssna var helt tagen och den 1,5 timme som han roade oss gäspade jag inte en enda gång = ett högt betyg från fröken Ohlsson! =)


Fredagskvällen tillbringade vi på en väldigt fin restaurang som låg vid Mälaren. Utsikten går definitivt inte att klaga på!


Jonas och Johan


Bild lånad från
www.duojag.nu
Kvällens underhållning stod det här bandet för. De var otroligt duktiga och fick upp många på dansgolvet!


Jonas, Ida och Kim
Sophie


Ida och Anneli
På lördagen stod diverse teamaktiviteter på schemat. Klurigheter och sammarbetsövningar varvades med en stadsvandring. Eftermiddagen ägnades mestadels åt shopping samt lite vila för att vara redo för kväll nummer två.


Sista kvällen var det Wallmans som showade och även detta var väldigt bra. Kända låtar och glödheta artister förgyllde vår middag innan allt avslutades med dans.

Söndagen blev en ren resdag och när jag kom hem tog det inte många minuter innan jag slockade på soffan=)

Saknad

Som Tom utan Jerry, Bill utan Bull och Piff utan Puff. Det är ensamt...

Bältet är på och jag har inte kört för fort, vad kan det då vara? *orolig*

Hjärtat skenade iväg och pulsen ökade. Vad har jag gjort???

Igår när jag körde hem från jobb så mötte jag en polisbil i en korsning. Jag gjorde en högersväng och polisen följde efter. Rätt som det var så satte de på sirener och blåljus och jag körde in till kanten för att släppa förbi dem. De stannade dock bakom min bil och gick fram till mig och knackade på min ruta. Högröd i ansiktet vevade jag ner den samtidigt som alla övriga bilister stirrade rätt ordentligt. Vad kan en sådan tjej ha gjort för bus?

- Detta är körkorts- och nykterhetskontroll. Kan du ta fram dina handlingar tack!
- Ehh ja, ett ögonblick... (givetvis hittade jag inte plånboken direkt utan jag som kom från Maxi fick leta igenom alla påsar, vilket kändes som en evighet!)
- Nu kan du blåsa!

Jag tog i för kung och fosterland och lyckades hålla ut tills det lilla pipet kom.

- Är det din bil eller?
- Ja, det är min bil!
- Tack, det ser bra ut. Ha en fortsatt trevlig dag!

Poliserna körde därifrån och jag satt kvar lite småchockad. Var det lönt att krydda på med sirener och blåljus för att göra en rutinkontroll? Varför stannade de bara mig när det fanns så många andra bilister? Varför ifrågasatte de bilens ägare? Det var dock två yngre poliser och jag tror faktiskt bara att de skulle jävlas när de såg att det var en ung, snygg (eller;) tjej som satt bakom ratten. Att göra så här är dock INTE okey!


Allt har ett slut!

Fyra veckor har försvunnit i ett rasande tempo och nu är det ett helt år till nästa sommarsemester... Varför går tiden alltid så fort när man är ledig? Att den kommande julen dessutom blir till arbetsgivarens dröm och till den anställdas mardröm är ju inget som får en att längta efter allt slask. Annandag jul ligger på en måndag men i övrigt prickas de röda dagarna in på helgen, snacka om nitlott!


Cannes augusti 2011

Träningsmatch x 3

De senaste fyra dagarna har vi hunnit med att spela tre stycken matcher:

Warberg - FBC 6-0
FBC - Mariestad/Lockerud 6-1
Malmhaug - FBC 0-6

Warberg var som väntat väldigt duktiga och deras mål om att ta sig upp till elitserien känns inte orimligt. Mariestad har jag mött vid ett flertal tillfällen och då har det varit ett mycket spelskickligt lag (med stjärnspelaren Johanna Ekeroth i spetsen). Vid detta möte så imponerade de dock inte ett dugg på mig och jag tror faktiskt att det säger mer om dem än vad det säger om oss. Dagens match mot Malmhaug kändes ganska platt och tråkig. Våra två senaste matcher verkade ha satt sig i benen och själv kändes det som att allt jag gjorde gick i slowmotion (världsmästare i felpassningar!) Trots lite slitna kroppar så visade vi att vi var klassen bättre och efter dessa matcher så vet vi att försvarsspelet sitter som det ska! Bra jobbat tjejer!


Bild lånad från
www.warbergic.se

Tack tjejer för en oförglömlig vecka!


Nio dagar på Franska Rivieran gick i ett rasande tempo och jag vänder nu ryggen åt denna semester. Vi har haft många bra stunder och detta var inte den sista resan vi gjorde tillsammans. Vi har tagit väldigt mycket foto, men det dröjer lite innan jag publicerar några här. Först ska vi nämligen ha en reunion-kväll för att sammanställa bilderna från alla kameror som var med. Håll till godo=)

Jag far inte vacka nagon innan klockan 8 sa darfor fordriver jag tiden vid datorn=)

Det har gatt en vecka sedan vi lamnade Sverige och nu ar vi inne pa den sista dagen. I vanlig ordning har jag och Elina varit ute pa ett morgonpass medan somntutorna Sofia och Carro ligger kvar i sangarna;) A andra sidan ar det de som haller lada pa kvallarna sa jag antar att det jamnar ut sig=) Semestern har varit riktigt bra och imorgon ar vi ater igen hemma. Nu kallar snart stranden och ett harligt bad!


En morgon i Cannes

Solen skiner och dagens traningspass ar avklarat. Nu vantar en go semesterfrukost innan det blir ett dopp i det bla. Vi har det helt enkelt underbart!


Nu bär det av till...

...Franska Rivieran! =) SEMESTER!

Båstad Outdoor Open 2011


Rent sportsligt gick det inte alls om vi hade tänkt oss. Tre förluster innebar att vi inte tog oss vidare till slutspelet. Trots en storförlust mot svenska mästarna Djurgåden så tyckte jag att den matchen var i särklass roligast. Det var tuffa närkamper samtidigt som det var kul att åter igen ställas mot världens bästa spelare!
Lördagen var rena drömmen med strålande sol, lovely=)LÖRDAGSKVÄLLEN - Pepes Bodega


Martina och Jennie


Ett glatt och svettigt gäng=)


Bengan och Jennie


Emma och Emma


Fredrik och Håkan


Jag och Johan - Det finns nästan bara negativa saker med att stå i en kö, men något som är positiv är att man spenderar ganska lång tid med folk som man aldrig hade pratat med annars!


Fredrik, Björn och Lasse - Otur eller tur? ;) Jag och Lasse delar i alla fall på allt;)

Håller tummarna för vädret!

Idag drar Båstad Outdoor Open igång, snälla håll regnet borta!

VÅRA MATCHER
Fredag 13.30: FBC Engelholm - Djurgården
Fredag 19.00: FBC Engelholm - Tygriket

Lördag 12.45: FBC Engelholm - Älvstranden

Söndag: Slutspel!

Full rulle

Vi drog igång i maj och har sedan dess hunnit med en hel del träningspass. Det har varit allt ifrån ren löpning och styrketräning till rörlighet och innebandy. Våra pass i Pålsjöskog är de som har varit i särklass jobbigast och intervallerna har inte bara sprungits på raksträckor utan vi har även slitit i backar och i trappor. Kroppen har skrikit av smärta! Känslan efteråt är dock enorm och man känner sig så sjukt nöjd med sig själv=)

I onsdags hade vi äntligen vår första träningsmatch. Motståndet stod föreningens P15-lag för, vilket alltid blir tuffa historier. Efter halva matchen hade vi ett underläge på 5-0, men sen började alla våra slitpass gynna oss. Vi vände och matchen slutade 5-5. Det resultatet var nog mer en vinst för oss än vad det var för killarna... Vi spelade faktiskt ganska bra och den största skillnaden var hastigheten. Killarna är så mycket snabbare på allt de gör, oavsett om det gäller dribblingar eller löpningar. Jag tycker dock ändå att vi löste vår uppgift kanon och det blev en bra genomkörare inför det som komma skall. Tack boys för att ni ställde upp!