GLAD PÅSK

Grillning och familjemys - min långhelg har börjat bra! <3


Bra jobbat kompis!

I tisdags fick jag fint sällskap på ett av mina träningspass. Klockan 5.00 möttes jag och Pommer upp för att springa milen. Pommer hade aldrig sprungit så långt tidigare och mitt mål var att jag skulle ta henne igenom passet på ett sätt som skulle medföra att hon gärna gjorde det en gång till. Förutsättningarna var att vi skulle springa hela sträckan och att hon skulle få bestämma tempot. Jag måste säga att det gick fantastiskt bra och att se hennes stolta leende när vi kom i mål var grymt!
 
Senare under dagen fick ett sms av henne:
- Frukosten har aldrig smakat så bra och duscha har aldrig varit så skönt. Får jag följa med dig och springa fler gånger?
 
Högsta betyg, jag hade lyckats med mitt uppdrag! =)
 
En laddad Amanda! =)

Många bollar i luften

Stress, stress, stress. Det är så mycket som händer just nu och de senaste veckorna har jag haft en vardag som mest har känts som en transportsträcka till helgen. Jag går upp klockan 4.40 på morgonen och sedan går dagen i ett tills det att jag går och lägger mig på kvällen. Nu är dock innebandyn slut vilket innebär att jag frigör minst 10 timmar per vecka (mycket mer om man räknar in bortamatcherna). Jag trivs egentligen väldigt bra med att vara uppbokad (till en viss gräns) och jag är något av en expert på att få ihop mina dagar så att jag hinner med så mycket som möjligt. Ett exempel på det var min torsdag: 
 
Kl. 4.50-5.50: Morgonträning
Kl. 5.50-6.15: Dusch och frukost
Kl. 6.15-7.00: Dammning och dammsugning av lägenheten, vikning av tvätt
Kl.7.00-18.30: Jobb
Kl.19.15-21.15: Innebandyträning
Kl.21.45: SOVA
 
Vill man så går det! =)