I lördags gick jag utanför mitt "trygghetsområde" - hej jag heter Emelie!

För ett tag sedan fick jag en inbjudan till Eriks kräftskiva. Det var ett femtiotal personer bjudna, men när jag kollade igenom svarslistan på Facebook så fanns det ingen jag kände. Eller värden givetvis, men sedan vi gick ut nian så har vi bara träffats ett fåtal gånger. Den vanliga Emelie hade tackat nej direkt eftersom det känns lite jobbigt att gå på en fest där man är totalt okänd. Denna gång så överraskade jag dock mig själv genom att tacka ja, vilket jag inte ångrar för en sekund. Kvällen blev väldigt lyckad och den innehöll faktiskt allt som en riktigt bra kräftskiva ska göra!=)


Boule-turnering 24 augusti

I fredags var det tid för ännu ett företagsevent och denna gång var det precision och taktik som stod i fokus. På förhand kändes boule inte särskilt spännande, men jag måste säga att det var överraskande kul. Att sen mitt lags fina resultat hade en betydande roll här ska jag väl kanske inte sticka under stolen med;) Alla lag spelade fyra matcher var och ju fler matcher man vann desto svårare blev motståndet. Man skulle kunna säga att det var ett löpande slutspel. Efter tre omgångar var mitt lag obesegrat och av totalt 67 lag var vi 6 lag som hade vunnit alla matcher. I sista matchen ställdes vi mot ett av de andra vinnarlagen och här tog vi en förkrossande seger. Tyvärr räckte det inte hela vägen utan vi föll på "målskillnad". Vi hade +25, tvåan +26 och ettan +27. Lite surt, men samtidigt kan jag inte vara annat än nöjd med en sådan boule-debut!=) Dagen avslutades med en middag samt prisutdelning på restaurangen Sillen och Makrillen
 
Baker Tilly lag ETT: Johan, jag och Nisse
 
Baker Tilly lag TVÅ: Jonas, Ida och Liz
 
Baker Tilly lag TRE: Jan, Eva och Urban
 
Vi poserar glatt framför vår nya fina företagsbil=)

Organisatör: Marknadsföreningen i Helsingborg

I tisdags drog jag med pappa till några boule-banor. Varför detta tänker ni säkert, men orsaken är att jag ska vara med i en företagstävling imorgon och jag som aldrig har spelat boule var ju bara tvungen att öva! Jag var inte jätte het på just detta och det hade nog gynnat mig mer om det hade varit en tävling med lite svettdroppar... Jag hoppas dock på lite nybörjartur och eftersom jag bildar ett lag tillsammans med Johan och Nisse så kan jag inte tänka mig något annat än att vi kommer prestera. Heja Baker Tilly ETT!


Check in

På röda kvarn bio - Snabba Cash 2

Vi lyste i kapp med solen=)

 
 
Delar av laget som jag spelade med.  
 
Resultatmässigt gick det inte riktigt som vi hade önskat, men med Länsförsäkringars fina gula tröjor så syntes vi ändå=)
 
 
 
Fotografer: Mamma & pappa =)

Företagscup i innebandy

För ett par månader sedan fick jag en förfrågan från Länsförsäkringar Skåne om jag ville vara med i deras lag i Råbockas företagscup. Kul tänkte jag och i eftermiddag inleds turneringen. Det är 24 lag anmälda och våra gruppspelsmatcher är enligt följande: 
 
Kl.15.43: Bahnhof Bar - Länsförsäkringar Skåne
Kl.16.22: Länsförsäkringar Skåne - Lyft o Bygg
Kl.17.14: Länsförsäkringar Skåne - Sparbanken Öresund
Kl.17.53: Bageriet - Länsförsäkringar Skåne
Kl.18.26: Swedwood - Länsförsäkringar Skåne
 
19.15 --> SLUTSPEL
 

En ljus höst

SEMESTERN ÄR SLUT och i måndags började allvaret igen. Det har varit lite trögstartat, men jag har haft en hel del att stå i så dagarna har i alla fall gått fort. Min höst ska jag dessutom inte klaga på då jag har flera utlandsvistelser att se fram emot:

September: fyra dagars konferens i Prag samt en veckas skattekurs i italienska Rimini.

Oktober: solsemester på Cypern tillsammans med Elina.

November: en familjeresa till Thailand

Ju längre bort jag kommer från den svenska sommaren desto närmre kommer jag den utländska...


Skaka rumpa

Jag och Sofia gav oss på ett av Friskis & Svettis danspass, Fuego. Det var dock inte riktigt min grej, vilket jag insåg ganska snabbt. Jag skrattade i alla fall gott åt mina misslyckade rörelser samtidigt som jag konstaterade att jag i fortsättningen får välja någon annan träningsform;)


Båstad Outdoor Open 2012

Dagarna fylldes med innebandy och lördagen fylldes med fest - jag hade inte tvekat en sekund för att köra en repris!=)
 
Fredrik & Madde
 
Bengan och jag
 
Havets läckerheter
 
Innan denna kväll hade jag aldrig smakat ostron, men nu när det stod framför mig så var jag ju bara tvungen att ge det en chans. Instruktionerna för hur det skulle gå till var lite olika och trots att mitt mål var att låta dem glida ner hela så gick det bara inte. När jag väl hade fått in det i munnen så började jag tugga och min upplevelse väljer jag att kommentera genom att citera en känd Disney-figur: "Slemmigt, men mättande..."  
 
Kvällen blev verkligen superlyckad och efter ett par timmars ätande på restaurang Sand begav vi oss vidare mot Pepes. Jag tackar Viktor för att jag fick ett vip-armband till Kristallrummet, vilket innebar att jag träffade på personer som jag troligtvis hade missat annars. Jag tackar även Bengan för prisreduktioner och företräde på både det ena och andra stället. Sedan tackar jag alla glada partymänniskor för att kvällen blev så bra!=)

Innebandyklubban ska dammas av

Det är flera spelare som har förhinder till kvällens D1 träning och jag har blivit tillfrågad att komma och gästträna. Det kan vara kul som omväxling på mina vanliga träningspass, frågan är om de gamla takterna sitter i?


Distanslöpning, styrketräning, cirkelfys

Efter flera tuffa träningspass i rad så är det med trötta muskler jag har intagit ryggläge i soffan. OS-handboll på TV förgyller nu min lugna onsdagskväll...


Mätta och belåtna

Hemkommen från en middag på Thorstens - tack Emma och Elina för en trevlig kväll!=)


Gudomligt gott med hotellfrukost...

...och nu väntar shopping!=)


En minisemester

Söndagen spenderade jag och Elina i Göteborgs skärgård!


Råbocka Outdoor

<3 Min andra familj, fram till april 2012...


En tår som symboliserar väldigt mycket

En känslosam dag, av flera olika anledningar...

Torsdagens familjedag i Mellbystrand <3


Det är för fint väder för att titta på TV, men för mycket intressanta OS-tävlingar för att sola. En kombination? Javisst!=)


Blåbär och smultron

Rundvandring på Peab, lunch med Elina på Hamnkrogen i Skälderviken och nu solning/bärplockning i mamma & pappas trädgård...