Final nästa!

Vi gick segrande ut DM-semifinalen och vann med klara 7-2. Inte ens ett division 1 lag kunde sätta stopp på vår segersvit - det känns bra!

Om några timmar har vi en ny utmaning då vi gästas av tabelltrean Landskrona. Nu kör vi brudar!


Nu börjar det roliga!

FBC Engelholm - Södra Dal 15-0
Kävlinge - FBC Engelholm 1-7

Två matcher spelade, två nya vinster. Det går bra för oss! Vi har nu gått in i det skede där vi ska möta de lag som ligger närmst efter oss i tabellen. Jag hoppas på tufft motstånd och går allt som vi vill så förlänger vi säsongen med ytterligare två matcher - kvalet till division 1! Det är dock en sak i sänder och denna vecka har vi först en semifinal mot Malmhaug (div.1). Värdemätare!


Marabous choklad med lakritssmak rekommenderas ej! =)

Fika, promenad, simning, bubbelbad, middag, finalen av På Spåret - jag och Elina hade helt enkelt en mycket bra fredag!


Sista dansen?

Jag kräver inte mycket, men jag begär att få känna mig värdefull och uppskattad. Jag är mitt i en dans där jag har blivit trampad på tårna både en och två gånger - en siffra säger mer än ord! Jag får ingen förståelse för smärtan och mina sår är både djupa och infekterade. Någon tendens till omplåstring finns inte och jag har bestämt mig för att denna stämpling var den sista. Jag har blivit uppbjuden flera gånger förr och när jag ser mig omkring så finns det rätt många lediga attraktiva alternativ. Just nu är den stora frågan OM, NÄR och VEM jag ska byta till!


Mellofestivalen


Glebe, Pommer, Fia, jag och Linnea


Värden Flisan får en kram av fröken Glebe


Linnea, du är skyldig mig en tjänst... Bilderna finns sparade i min dator så sköter du dig inte blir de kanske officiella;)
Allt är en tävling...

Sammanfattning: En mycket trevlig kväll med ett härligt gäng=)

Jobbdatorn stängd och veckohandlingen klar - nu håller jag helg!

Finns det en bättre dag på veckan? Jag tror knappt det... Nu ska jag och Sofia lyxa med en god middag på någon av stans restauranger=)

Trevlig kväll mina vänner!


Marina Plaza Helsingborg

Idag har jag varit på en lärorik skattekurs där jag försågs med både kända och okända regler. Vissa stunder var det tufft att hålla ögonen öppna och jag tryckte in frukt, minttabletter och en massa vatten för att inte nicka till. Det är väl bara och inse att oavsett hur intressant något är så är det rena sömnpillret att bara sitta och lyssna...


Så var det bestämt, jag ska inte köra till fler bortamatcher!

Jag lämnade Helsingborg klockan 16.45 för att bege mig till Kungsvägen i Örkelljunga. Jag hade fått information om att hallen skulle ligga här och jag hade kollat på Eniro för att se hur lång tid det skulle ta att köra. 27 minuter blev svaret och jag tyckte att jag hade tillräckligt med marginaler. Jag ställde in min gps på adressen, för det känns trots allt rätt tryggt att köra efter denna kunniga dams instruktioner. Jag begav mig iväg och var på ett strålande humör samtidigt som jag var sjukt laddad för att spela. Tiden gick och när jag hade kört i en halvtimme kom jag in på en liten liten väg med ett uppkört hjulspår i snön. Jag hade skog på båda sidor om mig och att få möte var fullt omöjligt. Så konstigt att man lägger en hall så här off tänkte jag... När jag till slut nådde min slutdestination (enligt gps:en) så var jag mitt i ett bostadsområde. Jag hade tre minuter till vår samling skulle börja och jag kände hur stressen kom krypandes. Jag stannade och frågade ett par personer:

- Ursäkta mig... Jag ska spela innebandymatch mot Örkelljunga, ligger det någon hall i närheten?
- Absolut, kör uppför denna backa bara sen är du framme.

Yes, jag skulle hinna fram i tid! När jag kom fram såg jag mycket riktigt en idrottshall, men det fanns inte en enda bil på parkeringen och när jag tittade in i hallen så var den både släckt och låst. Detta var inte bra... Jaha, och vad skulle jag göra nu??? Jag ringde min personliga gps i pappa och bad om hjälp: 

- Vi har samling om ett par minuter, men jag hittar inte till hallen! 
- Var är du någonstans?
- Jag står vid en idrottsplats som heter Junexvallen.
- Är du säker på att du är i Örkelljunga?
- Jag har ju följt min gps!
- Vänta ett tag så ska jag starta datorn så får du ge mig namnet på vägen där du är.


Detta tog sjuuuukt lång tid och jag blev både otålig och irriterad (stackars pappa) för att deras dator var så seg på att starta... Till slut sa han:

- Du är ju på kungsvägen i Skånes Fagerhult! Du måste ut på E4:an igen.

Shit, jag hade inte tid med sånt här. Sagt och gjort, jag fick vända och jag kan väl säga som så mycket att jag inte släppte pappa från luren en enda sekund. 18.05 rullade jag in på Kungsvägen i ÖRKELLJUNGA och när jag såg mina lagkamrater blev jag så glad. Efter 1 h och 20 min körning var jag äntligen framme! =)

Dagens lärdom? Lita inte på gps:en fullt ut, den kan luras...

MATCHEN
Vi vann med 8-3 - check!


Middag serverad - tack fina ni!

En söndagskväll hos Elina och Daniel där bland annat BingoLotto stod på schemat. Vi köpte lotter på nätet, men det fanns ingen skrivare i hemmet så vi fick skriva av alla nummer för hand... Vi inbillade i alla fall oss att detta slit skulle innebära tur, men tyvärr hade vi fått tag på nitlotter. Tänk så onödigt;)


Live från TV-soffan

Middag hos lillebror och nu hänger vi framför mellofestivalen=) Jag säger bara LOREEN, magiskt bra! Heja heja!


Minus 13 grader

Imorse var jag ute på en löptur, men kylan tog typ kol på min andning. Jag fick i alla fall rört på mig lite och träningspasset avslutade jag med en promenad längs ån=)


En vecka senare

- Seger mot Lugi med 6-0 i en match som jag tyckte var jätte rolig att spela. Det var ett högt tempo och jag hade ett härligt flås med en trötthetskänsla efteråt, underbart!
- En timmes bebispassning av Neo som avslutades med ett våffelkalas hos Elina och Daniel.
- Häng på Ängelholms "innepizzeria" med Pommer och Fia där vi roade oss med fotovisning;)
- En bokklubbsträff hos Sofia där förra boken (En dag) avslutades och den nya (Simon och Ekarna) presenterades.
- En eftermiddag med vardagslyx som avslutades med en avkopplande sovstund på soffan.
- Tre innebandyträningar och några morgonpass ute i minusgraderna.
- Intressanta diskussioner om framtiden...
- Bebismys med Vidar och lite kort kvalitetstid med Pillan.
- Middag hos mamma & pappa.
- Jobb med både en och två deadlines.

Nu är det helg och jag ska njuta - hej spelledighet!


(Kap Verde 2011)

Åhhh vad jag vill åka på semester igen!