Ont

Sträckning i rumpan, lårkaka, brustna blodkärl i handen, fläskläpp och flera skrapsår... Jag ser inte fram emot denna natt...;)


Förlust

Så gick det med den segern... Känns riktigt ruttet att förlora och särskilt när vi bara låg under med 2-1 inför tredje peroden. Men vårt vanliga oflyt kompletterat med Rönnbys skicklighet resulterade i en 4-1 förlust. För mig själv känns det som en dubbel förlust då jag inte alls kom upp i min normala nivå, vilket är synd då jag var så laddad. Nästa helg beger sig IBC-bussen iväg norrut och på lördagen väntar åter igen Rönnby och på söndagen är det Hammarby. Är väl en klyscha men någon gång måste turen vända och även börja besöka oss. Förhoppningsvis kan vi hämta upp den i Västerås och Stockholm!

Laddad


Imorgon är det åter igen dax att lira innebandymatch. Jag är riktigt laddad och jag har en bra känsla om att det kan gå vägen för oss. Visst, Rönnby har spelat väldigt bra på sista tiden men på hemmplan är det ine många som rår på oss och dessutom är vi alla rejält revanschsugna efter våra förluster i höst. Jag kommer ha svårt för att somna ikväll och fjärilarna i magen kommer säkerligen infinna sig, men det är ju så det ska va=)! Hoppas på att många kommer och stöttar oss, vi behöver allt stöd vi kan få!

Plugg

Så börjar allvaret igen... Sitter med mina böcker framför mig och hoppas att det snart ska gå upp ett ljus om hur allt hänger ihop. Just nu känns det rätt så hopplöst, men jag har ju en "hel" vecka till på mig... Pust, finns så mycket andra saker som jag skulle vilja göra istället! Är väl dock bäst att jag återgår till böckerna igen, hinner kanske förstå något till innan innebandyträningen börjar...;)

Mellandagsrea

Så har jag äntligen kommit till skott och köpt en dator=)! Nu slipper jag anpassa mig efter övriga familjemedlemmar och kan i stort sett sitta med skolarbete (täckmanteln när jag egentligen gör något annat...) när jag själv vill, skönt! Som tur var hade jag med mig lillbrorsan som rådgivare, är ju rena djungeln med alla dessa tekniska prylar. Försäljarna hade kunnat säga vad som helst till mig, jag hade gått på allt...;) Det var dock fler än jag som ville passa på när det var mellandagsrea, men trots allt gick det relativt snabbt. Jag har aldrig varit på mellandagsrean förr och hade ställt in mig på ren kaos men det var som sagt inte så farligt, tog inte ens en timme. Philip har hjälpt mig med alla installationer och nu är det bara lite finputs kvar som jag kan fixa på egen hand.


God Jul

Jag har haft lite "bloggtorka" på sistone, med andra ord varken haft tid eller lust att skriva något... Idag är det i alla fall julafton och dagen har börjat jätte mysigt. Jag vaknade av julsångerna på radion samtidigt som jag visste att idag finns det inga måsten, underbart! Tomten hade som vanligt varit här i natt och lagt paket i strumpan, en tradition som jag och brorsan aldrig blir för gammal för...;) Frukosten åt hela familjen tillsammans medan vi såg på sista avsnittet av  Lassemajas detektivbyrå. Kommer faktiskt att sakna den stunden efter julafton, hela december har jag gått upp vid sju för att kolla just julkalendern. Men det är väl det som är själva tjusningen med jul, alla blir barn på nytt=)!

GOD JUL på er alla=)! Hoppas på att få träffa många ute imorgon!


Taktik

Denna vecka har varit en helt kanon innebandyvecka. Inte för mig personligen då det var längesen jag gjorde så dåliga träningar, men för laget har vi tagit elefantkliv framåt gällande vårt försvarsspel och snabba spelvändningar. Grymt jobbat tjejer! Är dock så trött på folk som söker bortförklaringar till att inte komma och träna. Kan man inte ställa upp för varandra ska man inte heller syssla med en lagidrott utan en individuell sport istället. Stolt över alla som försöker i alla fall!