Råå - ÄFF 1-9

18:e april och seriepremiär för nykomlingarna i division 4, Ängelholms FF. Matchen började trevande och det kändes som att det var lite nerver som spökade. Råå hade tryck på oss och när vi tog ledningen var det inte ett dugg rättvist. Första halvlek fortsatte i samma osäkerhet och att vi ledde med 2-1 i paus kändes ganska konstigt. Under de sista 45 minuterna var det dock inget snack om saken. Vi höll ihop laget och skapade mängder med chanser. En bättre start på serien än så här kan man ju knappt få.

Dagens plus går till Lina Persson. Det finns ingen som är så snabb som henne och trots att hon är liten så kan hon hålla i bollen på ett bra sätt. Detta är en spelare som, om hon bara själv vill, kan gå hur långt som helst!