En kväll i FBC-arena

Igår inleddes träningen med en timmes fyspass. Vi sprang en lite längre löprunda och avslutade med bål- och armstyrka. I vanlig ordning fortsatte måndagen med en timmes teori och innan vi skulle dra igång kvällens innebandypass skulle laget säga något positivt om varje enskild spelare. Teknisk, målfarlig, löpstark osv fick de första personerna höra, men när vi kom till mig så blev det:

- Här har vi biffen

Jaha, det var ju kul...;) Skämt och sido, jag vet precis vad de syftade på och även om det var en lite annorlunda beskrivning på min spelstil så är det ett tecken på att vi vet var vi har varandra och i stort sett kan lägga fram saker utan några krusiduller=)

För att vi skulle få träna försvarsspel hade vi bett P15 att ställa upp på en internmatch. Det blev dock inte så mycket till försvar och de tidigare så jämna matcherna blev denna gång till en överlägsen damseger, 12-5.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är biffen, där med basta. Sen är du ju en suverän vän också, en bra lagspelare, en positiv människa, en glad person. En passningsskicklig spelare och vidare och vidare och vidare : )

Postat av: Emelie Ohlsson

Du är för kär Anna <3

2010-01-13 @ 09:16:09
URL: http://guldemlan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Byte på bloggen till guldbiffen då ;)

2010-01-13 @ 13:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback