Kroatien


Naturen har varit gudomligt fin med all grönska och den fantastiska utsikten


Varje morgon inleddes med ett träningspass. Eftersom mitt knä har varit överansträngt så blev det powerwalk/styrka för mig medan Elina körde löpning/styrka.


Elina firade sin födelsedag med ballongner, serpentiner, milkshake, trampebåt, godispåse, pasta och banana split. Var det verkligen 24 år du fyllde...;)


En kväll på balkongen


Snacka om att dessa milkshake var goda i den stekande hettan!


Under veckans gång har vi tagit oss igenom ett flertal böcker. Min favoritstund på dagen var, när jag efter min morgonträning, satte mig på klipporna med min medtagna frukost och en spännande bok i handen. Det kallar jag semester!


Ett par kvällar hade vi picknick ute på klipporna. Vi packade vår kylväska och begav oss iväg för några lugna timmar. Att hitta bra platser var inte särskilt svårt, det fanns stort utbud!
- Are you twister?
- ???
- Han måste mena tvillingar...
- No, we are just friends
En dag begav vi oss iväg på båtutflykt i den kroatiska skärgården. Fem timmar spenderades ute på havet där vi även hann med att göra stopp på två öar, Hvar och Braq.


Sol och bad i mängder=)


Våra kvällar slutade alltid likadant då vi gick och la oss mellan 20.30-21.30. Senast klockan 7 gick alarmet igång och då var det skönt att kunna känna sig utvilad för ännu en dag i solen=)


Experiment med kameran...=)
Kan man få en vackrare balkongutsikt än det här?!


"Vänner är de som vet allt om en och fortfarande tycker om en"

Kommentarer
Postat av: Lars - Anders

Välkommna hem till det vackra vädret hoppas ni hade det skönt i kroatien.

2009-08-03 @ 11:44:17
Postat av: Elina

Vilken resa vännen o vilka underbara bilder vi lyckades med :) JÄTTETACK för en superhärlig vecka! Massor av love till en underbar vän <3

2009-08-03 @ 11:49:40
Postat av: My

Så härligt det ser ut! Välkommen hem igen! Ses i veckan :) Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback