Midsommarafton

"Det bjuder vi på..." Detta var verkligen helgens motto...Hehe! Koncentrerad äpplejuice kan vara bra att ha till mycket, eller vad säger ni tjejer...(dock var man väl sådär sugen på det till dagens frukost...) Det blev en super mysig inflyttningsfest hemma hos Elina. Hon hade ordnat jätte god mat och alla var riktigt mätta efteråt! Bengan och jag tog tillfället i akt att gå och köpa piggelinglass till våra drinkar (de blev inte lika goda som vanligt, råkade göra de lite starka...) Som tur var slutade inte kvällen som den har gjort de andra gångerna som piggelin har varit i farten...;) Det blev även några rundor med spelet Twister och när vi hade kommit överens om att det var tillåtet att tacklas var det inte många som stod på benen, men roligt hade vi i alla fall=)! Elinas skivsamling letades igenom och vi fastnade rejält för "Hits for kids" med gamla godingar från mellanstadietiden. Emellanåt svängde det rejält...=) Jennie hade fått sin vilja igenom om att vi skulle ut i Helsingborg. Bengan som skulle upp och jobba hängde inte på, men vi andra begav oss dit. Det blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det var ingen som klagade särskilt över de.

image30

Kommentarer
Postat av: bengan!

Hahaha...hade riktigt roligt i fre..längtar till nästa fest..kommit på en ny drink..piggeli med citron o jordgubbar...såg inte så gott ut men var ju helt ok...:)men då får det bli ängelholm eller båstad..nu har hbg fått sina chanser tycker jag...:) Vi ses vännen!!

2007-06-24 @ 12:15:10
Postat av: Anonym

Hahaha...hade riktigt roligt i fre..längtar till nästa fest..den nya drinken med piggeli o citron o jordgubbar...såg inte så gott ut men var ju helt ok...:)men då får det bli ängelholm eller båstad..nu har hbg fått sina chanser tycker jag...:) Vi ses vännen!!

2007-06-24 @ 12:15:49
Postat av: bengan

oj råkade skicka inlägget två ggr....jag är nog klantig ändå:)....

2007-06-24 @ 12:16:30
Postat av: Jullan

haha helsingborg blir aldrig som man tänkt sig...vad hände då? midsommarafton var typ nästan inget öppet ju...Det är midsommardag som gäller ju..:)

2007-06-24 @ 19:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback