Söndag

Vilken känsla när vi tryckte in det avgörande 5-4 målet i sudden! Ett riktigt glädjerus från alla och två friska poäng var vi verkligen värda! Man kan väl säga som så att vi hade lite tur i oturen, första perioden vann vi skotten med 19-6 och ändå var resultatet 3-3. Hammarby hade fått några bjudningar från oss samtidigt som deras målvakt storspelade i målet (vilket hon i övrigt gjorde genom hela matchen). Vi har inte ledningen en enda gång och när det är 30 sekunder kvar av tredje perioden ligger vi under med 4-3. Det är då det händer, vi gör ett helt osannolikt mål=)! Sudden väntar och efter 30 sekunder lyckas vi dessutom göra ännu en kasse och det kändes som en sten föll från allas axlar, vi hade vunnit den oerhört viktiga bottenstridsmatchen! Förhoppningsvis gav detta oss mersmak på seger och en dos självförtroende, det är härligt att vinna=)!