IBC - Endre

Ett underläge med 4-0 efter första perioden var inte bästa tänkbara start. Endre fick oss till att göra enkla misstag som de skickligt utnyttjade. I andra perioden började vår upphämtning och 14  minuter in i tredje perioden har vi reducerat till 4-4. Vi var verkligen på gång och det kändes som att snart sitter vårt segermål också! Tyvärr håller det inte hela vägen utan Endre lyckas få in det avförande målet med drygt tre minuter kvar att spela. Det var inte helt rättvist och vi var minst värda oavgjort. Nu är det bara till att ta nya tag mot nästa helg, vilket i övriga är våra sista bortamatcher för säsongen. På lördag är det Balrog i Stockholm och på söndag är det vår tur att besöka fängelseön och Endre...;)