Halvtidssummering av våra insatser

Halvårets...

...största besvikelse:
 I bortamatchen mot KAIS/Mora får vi åka hem utan poäng (7-6). Att släppa in två mål i vårt eget power-play är inte godkänt. I slutändan kändes det som om det var alla våra individuella misstag som avgjorde matchen.

...mest oväntade poäng: Här kan jag inte säga annat än Rönnby hemma (5-6 SD). Inför matchen skulle det, som jag har sett andra skriva, vara en kassaskåpssäker seger för svenska mästarinnorna. Vi ville något helt annat och kämpade oss till en poäng.

...mest övertygande match: Genom att spela diciplinerat och självsäkert imponerade vi på Karlstads hemmapublik. Det mesta fungerade och vi hade inga större problem med att knipa en trepoängare (2-5).

...utklassning: En av de mest omtalade matcherna, än så länge, är när vi mötte Balrog hemma (1-17). Att vi skulle åka på en förlust var väl egentligen inget konstigt, men att förlora så stort är inget vi vill göra fler gånger!

...transportmatch: När Skellefteå (4-2) kom på besök bjöds vi på det ena läget efter det andra. Under långa stunder ägde vi bollen och att vi bara stannade på fyra mål kändes underligt efter alla de chanser vi skapade.

...retligaste förlust: Sett i Engelholms ögon speglades hemmamatchen mot Endre av en del otur (4-5). Vi var mycket väl värda poäng, men denna gång räckte det tyvärr inte hela vägen.

..."stå-på-hälarna": Här gick det inte att skilja bortamatchen mot Ö-vik (5-2) och hemmamatchen mot Täby (2-7) åt. Förluster är extra tuffa då man efteråt känner att man inte kom upp i sin normala kapacitet.  

...orosmoment:
Hemmapremiären mot Pixbo (1-8) oroade i alla fall mig en aning. Tidigare säsongspremiärer har vi oftast lyckats hålla jämna steg med göteborgslaget. Detta år gjorde vi alltså inte det, men nu i efterhand var det inget som vi nämnvärt behövde bekymra oss över. 

...defensiva slit: Efter premiärförlusten mot Pixbo (där min femma släppte till mycket i defensiven) ändrade vi vårt spelsytem till 1-2-2. Med en träning i benen satte vi det klockrent i bortamatchen mot Dalen (4-4) samtidigt som vår andra femma spelade ett säkert 2-2-1 system.  

...dalmatch: I bortamötet mot IKSU spelade vi en helt okey första period, men allt eftersom matchen gick blev vi bara sämre och sämre (11-1).

...trepoängare: Den första segern känns alltid extra speciell. I år tog vi den i hemmamötet mot Boden (5-4).

...kategorilösa match: Falun borta är en match som känns lite "suddig" (7-1). Varken vi eller dem bjöd på något extra och segern kändes rättvis. 

Det känns som om vi går en spännande fortsättning till mötes. Allt är långt ifrån klart, må bästa lag vinna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback