Ris och ros

Jag har precis kommit hem ifrån dagens innebandypass. Trots den dåliga uppslutningen gjorde vi som var där en riktigt bra träning! En stor kred till Krille för de övningar vi körde, de var både roliga och fartfyllda=)!

Dagens goda gärning stod Becca för. Hon hade bakat en supergod kladdekaka, Emmas dag till ära, som vi alla glatt delade på. Du är för söt!

En uppmaning till er som inte dök upp: Alla har vi bra och dåliga dagar, men att stanna hemma gör inte saken bättre. För det första missar ni viktiga övningar som ska praktiseras i matcherna och för det andra så förstör ni för laget. Att sätta sig själv främst är inte prio ett i en lagidrott. Kan ni inte ställa upp på det kravet är det bättre att se sig om efter en individuell sport där den enda ni förstör för är er själva. Visst att vi inte får betalt för att spela, men valet är trots allt vårt eget och klarar vi inte av vad som krävs hör vi inte hemma på elitnivå. Att det skulle vara en tillfällighet är inte heller så troligt. Fenomenet med lite folk på träningarna, innan en spelledig helg, känns bekant... Vill vi utvecklas och avancera i tabellen är det just dessa "mellanveckor" som vi ska ta tillvara på för att finslipa detaljer som kan ge oss en trea istället för en nolla. Laget tollererar inte längre dåliga ursäkter för att stanna hemma, skärpning!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Rätt inställning

2007-11-19 @ 17:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback