Olofström - FBC Engelholm 7-5

Surt, surt och åter surt! Vi är så nära och de här förlusterna svider likt ett skrapsår i duschen. Det är inte en, det är inte två, det är helt enkelt på tok för många jämna matcher som vi har förlorat! Varför lyckas inte vi dra längstra strået? Varför kan inte vi få ha turen på vår sida, ibland? Vi sliter, vi kämpar, vi krigar, men det räcker helt enkelt inte.

En matchvinnare är något som vi saknar. Olofström har däremot ett par stycken. En pålitlig målskytt som kliver fram och levererar när det behövs som mest. Matchen var en ganska jämn historia där vi gång på gång hamnade i underläge. Vi lyckades dock resa oss och vid ställningen 5-5 kändes det verkligen som att vi var på gång. I matchens slutskede kom det två snabba mål från motståndarna, vilket vi tyvärr aldrig hämtade oss ifrån. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, surt!

Hon jobbade hårt och var flera gånger långt ner i försvarszon och hjälpte till (som back uppskattar man det väldigt mycket:) Det fanns spring i benen, vilket skapade många farligheter framför motståndarnas kasse. Matchens plus tilldelar jag Felicia "Flis" Karlsson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback