Träningsmatch: Malmö FBC - FBC Engelholm 0-11

Oddsen är minimala, ungefär lika stora som att jag skulle campa frivilligt eller dra hem miljonvinsten på Lotto (jag spelar aldrig, d v s är risken ännu mindre...;)

Under en hel säsong gör jag max två mål, men i söndags lyckades jag stänka in tre (!) stycken bollar. Tur, en för dagen perfekt klubba eller bara en Emelie som hade vaknat på ett riktigt målhumör? Svaret låter jag vara osagt och jag tror att det ska mycket till för att jag ska lyckas med en sådan bedrift igen. Det är tur jag spelar med folk som är specialister på det där med att göra mål när jag själv slår till så sällan=)

Matchen i sig finns det väl inte så mycket att säga om. Vi lyckades hålla fokus i 60 minuter och emellanåt kändes det nästan som att vi var en spelare mer på banan. Beslutsamheten saknades i vissa lägen, men för varje vecka kommer den mer och mer. Det var verkligen en rolig match där det bjöds på en en hel del fina kombinationer. Själv spelade jag två perioder och det känns så skönt att vara i spel igen. Jag fick lira en period med Carro, vilket kändes mer än bra. Passningarna sitter ju som en smäck på klubban, bra där=)

Det närmar sig...


Kommentarer
Postat av: Elina

Grattis till dina 3 mål, jag var lite chockad ;) Nu är det bara att fortsätta att ösa på! Love<3

2009-09-09 @ 12:47:16
Postat av: micke looserstreet

skit...impad av dig....du kanske blir skyttedrottning i år....lycka till med säsongen..ha det bäst fröken kram micke...

2009-09-09 @ 17:11:20
Postat av: Marlan

När är det premiär för er på hemmaplan?

Postat av: Emelie Ohlsson

Till Marlan: Lördagen den 19:e september kl.14.00 har vi hemmapremiär mot Södra Dal. Då se vi kanske i FBC Arena=)

2009-09-11 @ 13:05:43
URL: http://guldemlan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback