Mariestad/Lockerud - FBC 5-2

Att det skulle bli fullsatt (ca 600) insåg vi ganska tidigt då det började strömma in åskådare redan 1.5 h innan matchstart. Att innebandyn lockar så mycket folk här gör att jag tycker att det är roligt att Lockerud har tagit steget upp i eliten. Själv vore det en dröm att alltid få spela inför en så pass stor publik. Det hade blivit som en extra spelare och vilken känsla det hade varit att ha så många som faktiskt stöttar och gläds åt lagets framgångar. För några år sedan spelade vi en match på Idrottens hus och det är något som jag aldrig kommer att glömma. Det satt 1 000 stycken IBC-supportrar på läktaren som klappadde och skrek, magiskt!

Gårdagens matchinledningen påminde ganska mycket om vår första drabbning. Båda lagen bjöd på ett tight försvarsspel och även om det skapades chanser så var det ingen som letade sig in i mål. Vad som kom att fälla avgörandet var dock att Lockerud utnyttjade våra individuella misstag. Indianare och ett par ofokuserade ögonblick räckte för att de skulle ta ledningen. Den höll de sen resterande del av matchen och med mindre än en minut kvar la de in segermålet i tom kasse.

Nu väntar två veckors träning innan Skellefteå kommer på besök. Oavsett hur det går för dem i returmatchen mot Lockerud så kommer annandag påsk vara den dag som avgör vår innebandyframtid. Blir det elitserien eller division ett? Svaret bestämmer vi själva, nu är det upp till bevis!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Lycka till mot Skellefteå

2009-03-31 @ 03:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback