FBC - Huddinge 5-7

Matchen förlorades i första perioden då vi lät Huddinge gå ifrån till en 4-0 ledning. Vi slarvade alldeles för mycket på mittplan och det var därifrån som deras flesta chanser uppstod. Att dribbla i den zonen är en dödssynd, men i de två sista perioderna så minimerade vi våra individuella misstag rejält vilket också gav resultat. Vår intensitet och löpvillighet var dessutom mycket bättre än vad den hade varit under de första 20 minuterna. Tyvärr räckte det inte hela vägen, men om matchen hade varat 10 minuter längre så är jag övertygad om att vi hade vunnit. Det hjälper ju dock inte särskilt mycket eftersom det är målen under 60 minuter som räknas...

Idag väntar Rönnby och det är ett topplag som vi brukar kunna hållla jämna steg med. I höstas ledde vi länge, men när deras landslagsstjärna, som för tillfället är skadad, satte fart blev det till slut en klar förlust. Vårt oavgjorda resultat i fjol tror jag dock att många bär med sig och vi vet att det verkligen inte är en omöjlighet att rubba dem!