Årets första förlust svider

Gårdagens fotbollsmatch mot Svalöv känns som en enda stor besvikelse. Visst att domaren blåste sönder matchen och trodde vi var några porslinsdockor, och visst att Svalöv hade tagit med sig fem spelare som spelar i deras förstalag i en högre division, men så länge vi inte sätter våra chanser så kommer vi aldrig att vinna! Första tjugo minutrarna dominerar vi totalt och vaskar fram den ena farligheten efter den andra. Trots alla chanser går vi till pausvila med 1-1. Andra halvlek blir inte bättre och när slutsignalen går står vi som förlorare, seger till Svalöv med 2-1. Det kändes tungt att förlora då vi hade chans att punktera matchen i ett tidigt skede!

Nu sliter vi för varandra tjejer och visar att det är vi som är värda att åter igen ta steget upp i en högre division!