På väg hem från Norrland

Dalen - IBC 4-4
Ett diciplinerat försvar gav oss en poäng på det ovana parkettgolvet. Alla höll sina positioner och slet över hela banan. Vi hade dessutom lägen till att göra 4-5, men bollen ville inte riktigt som vi. De kontringar som vi tillät motståndarna att göra stoppade Jessi i målet. Egentligen kunde matchen ha slutat hur som helst, lika väl som Dalen kunde fått tre poäng kunde vi också ha fått det. Att dela var kanske trots allt rättvist...

Kvällen
Efter vår match skulle Dalens herrar möta Pixbo. Eftersom vi inte hade något annat inplanerat stannade vi och kollade. Vi fick dessutom fribiljetter, tack för det=)! Jag kan väl inte påstå att det var en jätte bra match, men å andra sidan orkade jag inte koncentrera mig särskilt mycket heller. Tankarna surrade på vår egen match samtidigt som magen kurrade i kapp med tröttheten. 

När vi möter norrlagen, åker vi alltid till vår favoritrestaurang Droskan. De har en grymt god taco-, pizza-.och grillbuffé. Tydligen var det fler än vi som brukade besöka detta ställe, Pixbos herrar hade också hittat dit. Under middagen kom det fram en liten tjej som ville ha våra autografer. det var ju trevligt att någon tycker vi är bra...Hehe! Vi passade även på att kolla fotboll, Lichtenstein-Sverige.

Örnsköldsvik - IBC 5-2

Första perioden fällde avgörandet. Vi släppte in fyra mål och gjorde bara ett framåt. Om vi hade varit på tå redan från början hade matchbilden varit helt annorluna. Antagligen hade gårdagens urladdning satt sina spår, men det kändes riktigt surt då Ö-vik inte var särskilt bra. Hade vi kommit upp i den nivån vi hade igår hade det varit vi som gått segrande ur striden. Det positiva från matchen är ändå att vi lyckas höja oss till andra och tredje perioden, sen att det inte ger oss fler mål går inte att göra så mycket åt nu.

Helgens lärdomar:
Ribban var inte min bästa vän.
Tjejer i handdukar är tydligen en ovanlig syn i norr. Amen hallå, har ni aldrig sommar här heller?!
Att plugga i bussen är sådär moitiverande, mycket roligare att kolla film/snacka skit.
Ursin behöver varningsskyltar framför vattenpölar...;)
Vi kan om vi vill!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback