Killar, tack för festen!

På lördagkvällen hade fotbollen dam- och herrlagsfest där killarna stod för maten medan tjejerna höll i lekarna. För min del var det en lugn kväll då jag skulle börja jobba redan klockan 8 på söndagen, alltså blev jag taxi. En hel del minnesvärda kommentarer dök upp där det räckte med att Bengan och jag bara kastade en blick på varandra så bröt vi ut i skratt.

"Puss, vilka stora läppar vi har fått" Bengan lånade ut sitt läppbalsam till vårt bord och läpparna både brände och kylde samtidigt.

"Jag hade tänkt ragga på dig ikväll, men jag glömde mina raggsockar hemma" Haha... Tack  så mycket;)! Den var riktigt klockren och följde med resten av kvällen!

"Gillar du ishockey? I så fall kan du få sex stycken burkar av mig. Dessa kan du panta så får du TRE KRONOR" Vissa människor fattar man inte var de får allt ifrån. I och för sig frågade jag om han kom på sina vitsar efter hand eller om han hade pluggat in dem. Som svar fick jag att det var båda delar.

Muskler stod på schemat och som han sa... Jo, man skulle dra den mot sig, men samtidigt dra den ifrån sig. Hmmm, Bengan och jag fattade inte riktigt...

"Emlan, Emlan, Emlan..." Hur många gånger hörde man inte detta i bilen på väg in till stan?! Ett skämt följde med varje gång namnet nämndes så jag kunde väl stå ut då...;)

Mycket mycket mer hann både sägas och göras, men det stannar för oss som var där. Jag ser i alla fall fram emot nästa gemensamma lagfest. Jag antar dock att det då är damernas tur att bjuda in killarna!


Kommentarer
Postat av: Elina

Hej gumman! Mm vi hade superkul igår, o tänk vad de hade blivit me lite dricka oxå=)! Skämten var goa, det blev några st såna! Ganska lättroade om jag får säga det själv... Ha en toppenkväll, ses img! Då är det dags att grilla/bli grillade;)! Love you!! Puss puss=)

2007-05-20 @ 20:48:33
Postat av: Bengan

haha..jag har körde hans skämt för mamma o pappa hela vägen upp till Gbg..blev ÄFF ändå i sön!!! Favoriten var raggstrumporna:) riktigt roligt...!!

2007-05-22 @ 14:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback